Ce a pățit celebrul Cheloo la Raliul Paris Dakar. Juratul iUmor a transmis un mesaj susținătorilor din România

Moldoveanu Camelia 05.01.2022, 16:46
Ce a pățit celebrul Cheloo la Raliul Paris Dakar. Juratul iUmor a transmis un mesaj susținătorilor din România

Cheloo a transmis un mesaj fanilor săi din România după evenimentul controversat de la Raliul Dakar. Împreună cu Mihai Ban, juratul iUmor a concurat în cea de-a 3-a etapă a competiției.

Cheloo, mesaj după presupusul atentat cu bombă de la Raliul Paris Dakar

România este reprezentată la Raliul Paris Dakar 2022 de două echipe, la categoria auto. Echipajul format din Ștefan Cătălin Ion (Cheloo) și Mihai Ban a terminat cursa de marți pe locul 72, iar ceilalți români pe 73. Faimosul jurat iUmor a trecut linia de finiș după o cursă de două ore 10 minute și 8 secunde.

Cu toate că zilele trecute un echipaj format din cinci francezi a fost afectat de o explozie despre care s-a spus că ar fi fost un atac terorist, Cheloo și Mihai Ban au decis să continue concursul. Etapa a 4-a (Al Qaysumah – Riad) are o lungime de 707 km, iar 465km sunt cronometrați.

Vreau să le mulţumesc oamenilor care ne urmăresc de-acasă. Singurul lucru important, am terminat o zi de Dakar în timpul maxim acordat, am pierdut un singur CP (punct de control) şi nu mi-am pierdut poziţia pe road-book. Restul e o poveste gonflabilă. Vă mulţumesc frumos, abia aştept să mă întorc”, a spus Cheloo într-o intervenție video pe contul de Facebook Transilvania Rally Ria Team.

Juratul iUmor continuă lupta cu dunele de nisip. Cât de greu este traseul

Cheloo și Mihai Ban se luptă în etapa a-4-a cu cea mai lungă probă de la Dakar 2022. Transilvania Rally Ria Team a explicat prin ce încercări urmează să treacă participanții din această competiție.

Mihai și Cheloo au bifat și etapa 3 din #dakar2022 bucla Al Qaisumah 636.16 km (255,31 km de probă specială). A fost chiar o zi bună pentru ei 👏 Nu au rămas blocați în dune ca în etapa precedentă, când au avut și ghinionul să se rupă cricul, și au făcut echipă bună cu Iacob și Tudor.

Sunt încrezători pentru ce urmează = cea mai lungă probă specială din Dakar 2022. Etapa a 4-a, Al Qaisumah – Riyadh, însumează 707 km, iar din aceștia 464,76 km sunt de probă specială. Este o zi foarte lungă, dar rapidă în care numărul dunelor va fi mult mai mic comparativ cu etapele 2 și 3, dar în care vor avea de trecut prin multe ueduri și zone cu vegetație. Din pricina ploilor din ultima perioadă, unele ueduri au apă în ele și deja organizatorii au trimis indicații pe unde pot fi traversate.
3 etape ✅ înca 9🏁

🐫Iar pentru cei care nu sunt familiarizați cu deșerturile iată și ce înseamnă ued (wadi) – vale largă caracteristică unor deșerturi cu fundul acoperit cu nisip și pietriș, prin care se scurg apele ploilor torențiale sau unele ape curgătoare nepermanente.”.

Urmăriți Playsport.ro și pe