Ce a pățit Cristi Borcea la prima întâlnire cu Valentina Pelinel! Soția lui a făcut totul public după mulți ani

Moldoveanu Camelia 05.05.2022, 08:53
Ce a pățit Cristi Borcea la prima întâlnire cu Valentina Pelinel! Soția lui a făcut totul public după mulți ani

Cristi Borcea a avut partea de o mare surpriză la prima întâlnire cu actuala sa soție, Valentina Pelinel. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea reacția din partea modelului internațional.

Valentina Pelinel a știu din prima zi că o să-i fie soție

Cristi Borcea nu și-a ascuns niciodată slăbiciunea pentru femei frumoase, însă povestea cu Valentina Pelinel a fost una aparte. Actuala soție a omului de afaceri a recunoscut că a fost dragoste la prima vedere.

Cu toate că Valentina era căsătorită cu Cristi Boureanu, chimie dintre ea și fostul patron al lui Dinamo s-a simțit de la prima întâlnire:

Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie. Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult.

Prima mea amintire rămâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac”, a mai declarat Valentina Pelinel în podcast-ul „A meritat cu Nasrin”

Cristi Borcea și-a pus averea la adăpost

S-ar putea spune că omul de afaceri are experiență în ceea ce privește căsniciile, fiind la al treilea mariaj. Valentina Pelinel a dezvăluit faptul că înainte să semneze în fața ofițerului de stare civilă, ea și omul de afaceri au mers la notar pentru a-și separa bunurile. Cu alte cuvinte, Cristi Borcea a avut grijă să nu-și împartă averea în caz de divorț.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim!

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu vroiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo.Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rau și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a mai dezvăluit Valentina Pelinel.

Mihaela Borcea, prima soție a fostului patron al lui Dinamo, se ocupă cu mare atenție de afacerile fostului soț. Mai mult, prima soție a lui Cristi Borcea se află în relații bune cu modelul internațional:

Eu cu Mihaela nu am avut certuri nicioadă. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat că nu am avut de ce, nu am fost certate.

E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca sa faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta”, a mai spus Valentina.

Urmăriți Playsport.ro și pe