Cristi Borcea și-a „distrus” fostele neveste. Ce au dezvăluit Mihaela și Alina după despărțirea de fostul acționar dinamovist

Giosanu Catinca / 25.03.2022, 14:46
Cristi Borcea și-a „distrus” fostele neveste. Ce au dezvăluit Mihaela și Alina după despărțirea de fostul acționar dinamovist

Cristi Borcea și-a desființat fostele neveste. Fostul șef de la Dinamo le-a iubit ca pe ochii din cap pe Mihaela și Alina Vidican, însă acum totul ține de domeniul trecutului. Există, totuși, o femeie pentru care dinamovistul ar face orice.

Cristi Borcea, dezvăluiri despre fostele soții

Dinamovistul le-a asigurat toate cele necesare copiilor săi, dar a avut grijă să nu le lipsească nici fostelor soții nimic. De exemplu, Mihaelei i-a lăsat pe mână mai multe afaceri, de care aceasta se ocupă de mai mulți ani de zile. În plus, el le-a cumpărat tuturor copiilor câte o casă sau un apartament, sau le-a lăsat chiar vila în care a locuit alături de mama lor, la moment când formau o relație.

Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate. Copiii au cele mai bune conditii și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relații cu bărbați extraordinari.”, a spus Cristi Borcea, în emisiunea Denisei Rifai de la Kanal D.

”Femeile, ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor”

Indiferent de statutul și vârsta pe care o are fiecare femeie care a trecut prin patul lui Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, susține că tot mama lui rămâne cea mai importantă femeie din viața sa. Nici măcar actuala lui parteneră, fostul model Valentina Pelinel, nu înseamnă mai mult pentru el, decât femeia care i-a dat viață.

Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate (n.r. bunurile) sunt la mama. Soțiile nu au niciuna nimic pe numele ei. Mihaela a avut casa care e acum pe numele copiilor, Alina, o vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa. Toți ceilalți copii au case, apartemante, cele mai bune condiții. Dar femeile, ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor. Lasă, să aibă copiii!”, a mai spus dinamovistul.

La finalul interviului, el a mărturisit că de fiecare dată când s-a căsătorit, a crezut că este pentru toată viața.

De fiecare dată când m-am căsătorit, am crezut ca e pentru toată viața, dar tentațiile mari. Să am 1.90, să am bani și putere. Eu am vrut să rămân și cu Alina și cu Mihaela, dar toate drumurile au dus la Valentina.

Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, dar niciodată nu am crezut că o să divorțez pentru că mă duc prin cluburi și nu reușesc să fiu fidel.”, a conchis fostul acționar de la Dinamo.