Ce a pățit Sorescu? Declarația pe care nimeni nu a înțeles-o

Moldoveanu Camelia / 24.09.2021, 20:21
Ce a pățit Sorescu? Declarația pe care nimeni nu a înțeles-o

Deian Sorescu a fost protagonistul unui moment cel puțin ciudat. Fotbalistul celor de la Dinamo a oferit o declarație pe care nimeni nu a reușit să o înțeleagă. Ce s-a întâmplat cu acesta atunci când s-a văzut în fața camerelor.

Moment ciudat. Deian Sorescu s-a încurcat în cuvinte

Dinamo a reușit să-l păstreze, cel puțin pentru încă o perioadă, pe Deian Sorescu. Fotbalistul are o evoluție bună în ultima vreme și s-a remarcat chiar și la echipa națională. Cu toate că pe teren pare destul de stăpân pe el, cât a fost nevoit să răspundă la o întrebare destul de simplă s-a rătăcit printre cuvinte.

Deian Sorescu a fost invitat de Marius Bogdan, protagonistul vlog-ului „Bogdan IBMFamily!”. Fotbalistul celor de la Dinamo a fost întrebat pe cine preferă: Messi sau Ronaldo. Răspunsul lui a fost unul pe care nimeni nu l-a înțeles.

Jucătorul meu preferat e Messi, dar îl prefer mai mult pe Ronaldo, pentru că muncește foarte mult și are alt stil”, a spus Sorescu.

Marius Bogdan a fost și el puțin nedumerit de ce a auzit:

Mi s-a părut puțin ciudat, pentru că ai ales prima dată Messi, apoi ai spus Ronaldo”.

Ulterior, gazda vlog-ului a încercat să explice el situație și s-a ajuns la concluzia că Messi are talent, însă Ronaldo a munci pentru a ajunge un mare fotbalist. Printre altele, Deian Sorescu a mărturisit că cel mai mare vis al său este să joace la Juventus. După ce a scăpat de presiunea întrebărilor și a făcut abstracție de camere focusându-se mai mult pe minge, jucătorul a părut mult mai coerent.

Fanii DDB i-au plătit salariul pentru a rămâne la Dinamo

Deian Sorescu a recunoscut că nu mai este atât de îngrijorat de situația financiară de la echipă. Asta și pentru că problemele cu restanțele s-au rezolvat, în mare parte. Fanii-acționari i-au achitat o mare parte din restanțele financiare pe care le avea clubul față de el până la intrarea în insolvență. Căpitanul echipei se înscrisese la masa credală și solicita o datorie de 24.600 de euro. Aici erau incluse salariul integral pe luna mai, adică 9.000 de euro, alți 8.100 de euro pentru perioada 1-27 iunie, plus bonusuri de performanță de 7.500 de euro.

Între timp, însă, fanii din DDB s-au mișcat și au negociat intens cu fotbalistul. Acționarii se temeau că jucătorul ar putea pleca gratis de la echipă. Asociația Peluza Cătălin Hîldan Dinamo i-a dat 18.600 de euro în baza unui contract de cesiune de creanță încheiat la 5 august 2021.

Până în acest moment, fotbalistul nu a mai solicitat restul banilor, așa că situația pare să se fi reglat. Iar acum Sorescu este așteptat să ajute echipa și de pe teren.