Dinamo, salvată de cuplul de aur al câinilor? „Vin, dar ca șef al lui”

Moldoveanu Camelia 24.09.2021, 19:47
Dinamo, salvată de cuplul de aur al câinilor? „Vin, dar ca șef al lui”

Dinamo se pregătește de o nouă mutare pentru a salva echipa. Unele zvonuri au anunțat venirea unui cuplu de aur al câinilor. Lucrurile au fost lămurite chiar de către unul dintre ei. Cine vine și cine nu în „Ștefan cel Mare” în următoarea perioadă.

Revenire istorică la Dinamo?

După ce s-a anunțat revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo, au apărut unele zvonuri potrivit cărora Ioan Andone s-ar afla și el la un pas de a colabora iar cu echipa din „Ștefan cel Mare”. „Cuplul de aur” are o istorie mai lungă, Rednic și Andone lucrând împreună, atât la Dinamo, cât și la Corvinul sau echipa națională a României.

Glumind, dar parcă având și un strop de adevăr totul, Ioan Andone a recunoscut că Rednic l-ar fi vrut „secund”. Cu toate acestea, o condiție rămâne valabilă: „nu pot să fiu decât șeful lui”.

Nu se pune problema să vin președinte la Dinamo. Mircea i-a spus în glumă domnului Badea că vrea să mă coopteze în staff-ul său ca antrenor secund. M-au și sunat, iar eu i-am spus lui Mircea că nu pot să fiu decât șeful lui. Repet, a fost o glumă”, a spus Ioan Andone potrivit GSP.

Iuliu Mureșan nu a fost la negociere

După ce s-a aflat că Dinamo este în discuții cu Rednic, Iuliu Mureșan a recunoscut că el nu a fost la acele discuții. Însă, acesta a „amenințat” spunând că este nevoie de semnătura lui pentru a aduce un nou tehnician.

Eu nu am participat la discuții cu Rednic, deci nu pot să confirm negocierile. Am aflat din presă. Normal ar fi să particip. Vă mai spun că orice contract trebuie să-l semnez eu, sunt singura persoană care poate face asta. Nici nu-mi pot delega semnătura, așa e la insolvență. Nu pot spune că nu am fost consultat, la niște discuții pe care le-am avut ne-am pus întrebarea dacă ar trebui să continuăm cu Bonetti și am făcut o listă de înlocuitori pe care era în top 3 și Mircea Rednic (n.r. Dinamo a mai negociat cu Bergodi și Ilie Poenaru, ambii au refuzat).

Rednic le-a cerut timp celor de la Dinamo

PlaySport.ro a aflat că antrenorul a cerut timp de gândire. A invocat două motive. În primul rând, „Puriul” trebuie să se hotărască în legătură cu o ofertă pe care susține că o are din Belgia. Interesul ar veni la penultima clasată. Apoi, dacă acceptă să revină la discuții și să se întoarcă la Dinamo, „Strâmbul” își dorește să aibă timp pentru o minimă pregătire, pauza campionatului pentru meciurile naționalei cu Germania (deplasare- 8 octombrie) și Armenia (acasă- 11 octombrie) fiind „hotarul” stabilit de experimentatul tehnician.

Urmăriți Playsport.ro și pe