Ce a pățit un român care s-a întâlnit într-un hotel cu celebra Pink: „Nu te mai agita atât!”

Robert Zanfir / 27.12.2021, 20:37
Ce a pățit un român care s-a întâlnit într-un hotel cu celebra Pink: „Nu te mai agita atât!”

Mihai Stoica a povestit cum a reacționat când s-a întâlnit cu celebra Pink, într-un hotel din Glasgow. Se întâmpla în toamna lui 2009, atunci când actualul manager al FCSB era în conducerea Unirii Urziceni.

Actuala echipă a lui Ianis Hagi are în palmares, de-a lungul timpului, câteva întâlniri cu românii. Iar scoțienii au ieșit rău mai de fiecare dată. Una dintre acestea s-a întâmplat în 2009, atunci când Unirea Urziceni a câștigat cu 4-1 la Glasgow. A fost un meci de poveste pentru fotbalul românesc.

Ce a pățit un român care s-a întâlnit într-un hotel cu celebra Pink: „Nu te mai agita atât!”

Pe lângă victoria mare a echipei antrenate atunci de Dan Petrescu, Mihai Stoica își amintește și de întâlnirea cu celebra cântăreață Pink.

Alecia Beth Moore (42 de ani) este una dintre cele mai cunoscute vedete din lumea muzicii americane. Pink are o avere de peste 200 de milioane de dolari și două premii Grammy.

„Cu o seară înaintea meciului, cu noi în hotel era Pink, celebra cântăreață Pink! Eu mărturisesc că nu sunt familiarizat, am rămas pe Freddie Mercury, cu Pink Floyd. Ăştia erau disperați și ziceau «Bă, e Pink! Bă, tu îți dai seama?». Le-am spus «Şi eu ce să-i fac, dacă e Pink?! Mi-au arătat cine e Pink. Avea concert la Glasgow și mai erau bilete doar la 160 de lire bucata!

Şi ne-am întâlnit cu ea. Am stat foarte mult de vorbă cu ea, am vorbit ore întregi. Eu eram agitat și la un moment dat îmi spune «Nu te mai agita. O să-i bateţi pe ăştia de o să-i rupeţi!». I-am răspuns «Tu nu ai cum să înțelegi. Aici nu e ca pe scenă. Tu știi sigur că o să ai succes, că ești Pink. Noi sigur n-o să avem succes. Ăştia sunt mult mai buni decât noi».

Ea nu prea știa exact care e treaba. Spunea «Da, dar învață-i să lovească, să dea cu cotul!». I-am spus că așa ar lua roșu jucătorii, dar a adăugat că «Nu se pune problema. Îi bateţi de îi rupeţi!». A avut dreptate Pink, nu noi”, a declarat MM Stoica la Telekom Sport.

Pink, propunere inedită pentru Cristiano Ronaldo

Pink s-a remarcat în această iarnă prin inițiativa de a ajuta câțiva copii, cu ocazia Crăciunului. Americanca nu a ezitat să îl contacteze pe Cristiano Ronaldo, pentru a-și duce la îndeplinire planul.

Pink i-a cerut starului portughez să le trimită tricouri personalizate unor copii defavorizați, iar răspunsul a venit imediat.

Hei Cristiano, sponsorizez câțiva copii în acest an cu ocazia Crăciunului, care vor doar unul dintre tricourile tale. Nu au multe posibilități, dar sunt determinată să fac ca acest lucru să se întâmple. Ți-ar plăcea să-ți trimiți câteva și să le schimbi viața? Știu că faci lucruri minunate tot timpul, dar…
Pink, către Cristiano Ronaldo

Răspunsul lui Ronaldo nu a întârziat să apară, el acceptând cu mare bucurie propunerea lui Pink.

Bună, sunt fericit să ajut. Voi trimite câteva tricouri semnate pentru acești copii, nicio problemă. Felicitări că ai făcut ca acest lucru să se întâmple!”, scris CR7, care a primit peste 70.000 de aprecieri și 1.500 de comentarii la postarea sa.