Ce a putut să ceară Neymar șeicilor pentru a semna cu Al Hilal. Toate dorințele i-au fost îndeplinite

Cristian Stan 16.08.2023, 12:47

Neymar (31 ani) a fost anunțat oficial ieri de către formația Al-Hilal.

Brazilianul a ales să joace pentru formația saudită, după o perioadă de 6 ani petrecută la PSG, însă a avut grijă să-i fie respectate toate dorințele.

Neymar, tratat ca un adevărat rege în Arabia Saudită

Transferul lui Neymar în Arabia Saudită a fost unul răsunător din toate punctele de vedere. PSG va primi în schimbul brazilianului aproximativ 100 milioane de euro, o afacere păguboasă dacă ne uităm la suma achitată de francezi în 2017. Acum 6 ani, campioana din Hexagon îl transfera pe decarul Selecao pentru suma de 222 milioane de euro, un record care stă și acum în picioare în fotbalul mondial.

Neymar, unul dintre cei mai talentați fotbaliști la ora actuală, a decis să renunțe la colaborarea cu formația pregătită de Luis Enrique, însă și-a luat măsuri de precauție. Starul sud-american va primi aproximativ 300 milioane de euro în cele două sezoane în Arabia Saudită, transmite jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Pe lângă salariul astronomic pe care-l va încasa la noua formație, cel mai bun marcator din istoria naționalei Braziliei, la egalitate cu Pele, are și niște clauze beton în contract.

Omul de atac le-a cerut saudiților trei bolizi de lux pentru el: Bentley Continental GP, Aston Martin DBX și Lamborghini Huracan. Valorea totală a acestora este estimată la 600.000 de euro. Nici membrii familiei nu au fost uitați. Gruparea din Orient va trebui să pună alte cinci mașini la dispoziția membrilor familiei lui Neymar. Șoferul personal nu lipsește nici el, iar acesta va trebui să fie la dispoziția jucătorului la orice oră din zi, notează The Sun.

Locuința lui Neymar este și ea una fabuloasă. Ocupantul locului 3 la Balonul de Aur, în două rânduri, a dorit să aibă o vilă cu 3 saune și minim 25 de camere. Acesta va avea, de asemenea, 5 servitori, și un bucătar personal. Nici nutriția nu este neglijată. Din frigiderul lui Neymar nu au voie să lipsească niciodată sucul de acai și băuturile energizante cu flori de guarana.

Al-Hilal plătește toate costurile familiei

Deși bugetul lui Neymar pare unul nelimitat, Al Hilal va plăti toate costurile pe care fotbalistul și familia sa le va avea în Arabia Saudită. Aici includem cazări la hoteluri, note de plată la restaurante și alte diferite vizite prin orașul Riad.

Fotbalistul face ravagii și în mediul online, astfel că șeicii au luat și acest aspect în calcul. Neymar are stipulat în contractul cu Al-Hilal o clauză de 500.000 euro pentru fiecare postare în care promovează Arabia Saudită pe rețelele sociale.

Urmăriți Playsport.ro și pe