Ce a putut să facă Novak Djokovic la miezul nopții, în Australia. Boris Becker a dezvăluit totul

Giosanu Catinca / 11.01.2022, 21:40
Ce a putut să facă Novak Djokovic la miezul nopții, în Australia. Boris Becker a dezvăluit totul

Novak Djokovic se pregătește pentru Australian Open (17-30 ianuarie) la Melbourne. Boris Becker cunoaște foarte bine situația sârbului. El a vorbit chiar și astăzi cu liderul mondial.

Novak Djokovic nu știe dacă va putea participa la Australian Open

Germanul a discutat cu tenismenul sârb și a dezvăluit că Novak nu este pregătit pentru Australian Open și este afectat psihic de situația din ultimele zile.

Liderul mondial a fost nevoit să stea cinci zile într-un hotel de carantină din Melbourne, fără a putea să se antreneze pe un teren de tenis.

Situația lui Djokovic este incertă și acum, deși sârbul a câștigat procesul de anulare al vizei. Autoritățile de la Melbourne analizează cu mare atenție documentele medicale prezentate de către numărul unu mondial și ar putea decide să-l expulzeze în cazul în care vor depista nereguli.

”Djokovic e diferit de ceilalți”

Boris Becker l-a lăudat pe locul 1 ATP, dar recunoaște că pregătirea lui pentru Australian Open este foarte proastă.

E un tânăr remarcabil, iar starea lui psihică s-a îmbunătățit. S-a dus la miezul nopții să se antreneze, genul ăsta de om este. E un tip diferit de ceilalți. Vede lumea cu alți ochi. Poate că nu putem fi de acord cu tot ceea ce face, dar trebuie să îl respectăm.

În mod evident, pregătirea lui pentru Australian Open este foarte proastă. Nu cred că a fost vreodată atât de prost pregătit cu o săptămână înainte de un Grand Slam, dar așa sunt lucrurile.

Sunt sigur că vor exista unele huiduieli și fluierături, dar e obișnuit cu lucrurile astea. Mereu a fost ca un luptător din stradă care trebuie să se impună ca să câștige tribunele și a fost fascinant cum a reușit anul trecut, la US Open. Va fi o atmosferă grea, dar cu fiecare meci pe care-l câștigă va câștiga tribuna. Însă va avea o primă săptămână foarte dificilă.”, a explicat Boris Becker.