Tratamentul inuman la care este supus Novak Djokovic în Australia, dezvăluit de unchiul sârbului

Ștefănescu Dragoș / 11.01.2022, 08:56
Tratamentul inuman la care este supus Novak Djokovic în Australia, dezvăluit de unchiul sârbului

Scandalul izbucnit în jurul participării lui Novak Djokovic la Australian Open a ținut capul de afiș al ultimelor zile. După ce a câștigat lupta cu autoritățile australiene, sârbul va putea juca la primul turneu de Grand Slam al anului. În ciuda liniștii aparente, unchiul lui Nole a făcut câteva dezvăluiri uluitoare. Acesta a vorbit despre tratamentul inuman la care este supus sportivul în Australia.

Scandal mondial în jurul lui Novak Djokovic

După ce Novak Djokovic (1 ATP) a anunțat că va participa la Australian Open, un scandal de proporții mondiale a izbucnit în jurul său. Faptul că nu este imunizat împotriva virsului COVID-19 și a primit o scutire medicală din partea organizatorilor turneului a produs furia autorităților australiene și nu numai.

Ieri dimineață a avut loc procesul în care a fost judecată intrarea lui Djokovic în Australia fiind nevaccinat împotriva COVID-19. Sârbul a avut câștig de cauză și a primit acceptul de participare la Australian Open. Totuși, Ministerul pentru Imigrări din Australia a transmis că are toate prerogativele pentru a-i anula din nou viza de călătorie lui Djokovic. O decizie în acest sens este așteptată în cursul zilei de azi, 11 ianuarie.

Novak Djokovic, tratament inuman în Australia

Pe fondul acestei situații fără precedent, Goran Djokovic, unchiul lui Nole, a criticat deciziile luate de guvernul Australiei. Acesta a subliniat neplăcerile la care a fost supusă întreaga familie Djokovic, din cauza situației create în jurul lui Nole în Australia. Totuși, acesta are convingerea că nepotul său va participa la Australian Open.

În ultimele șase zile, guvernul Australiei a produs o dramă pentru familia Djokovic. Novak nu și-a închipuit niciodată că nu poate să intre în Australia, având o viză corespunzătoare. Încă nu-mi vine să cred, pare un coșmar pentru mine! Dar lucrurile s-au schimbat în această dimineață, grație judecătorului, care și-a făcut treaba. Suntem foarte fericiți cu această decizie.

În acest moment, Novak este ca un animal atras într-o capcană, așteptând să fie reținut în Australia. Novak a fost șocat când a auzit că ministrul pentru Imigrări a declarat că poate fi reținut din nou. Novak este pregătit să lupte din nou în justiție, dacă acest lucru se va întâmpla. Nu este ușor, Novak este fericit acum și este pregătit să joace tenis. Sper că totul s-a terminat, sunt sigur în proporție de 99%. Aș fi foarte surprins dacă s-ar decide altceva.

Suntem convinși că poate să câștige Australian Open. Atitudinea lui și forța lui mentală sunt binecunoscute. Știu că jucătorii nu sunt fericiți să audă că Novak poate juca la Australian Open, unii dintre ei au recunoscut asta”, a spus Goran Djokovic, pentru GBNews.