Ce afaceri are, de fapt, patronul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă. De unde face banii pe care îi bagă în echipă

Moldoveanu Camelia / 10.06.2021, 11:35
Ce afaceri are, de fapt, patronul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă. De unde face banii pe care îi bagă în echipă

Dennis Man și Valentin Mihăilă au decis să rămână la Parma, cu toate că echipa a retrogradat în sezonul care abia s-a încheiat. Patronul clubului din Seria B își propună să revină printre primele echipe din Italia, obiectiv care n-ar fi imposibil ținând cont că este un manager cu multă experiență. Cine este „miliardarul american” cu care FCSB și Universitatea Craiova au negociat. Cu ce se ocupă, de fapt, omul din spatele Crociati Ducali.

Cine i-a cumpărat pe Dennis Man și Valentin Mihăilă și cu ce se ocupă, de fapt, patronul de la Parma

Tanner Krause, patron Parma
Tanner Krause, patron Parma

Kyle Krause și fiul său Tanner sunt doi oameni de afaceri extrem de cunoscuți datorită companiei pe care au fondat-o, Kum & Go. Kyle s-a retras din activitatea de CEO și l-a lăsat la cârma companiei pe cel care conduce și clubul Parma, fiul său.

Tanner are o experiență profesională impresionantă, lucrând în compania tatălui său de la 9 ani. Pe parcursul timpului a ocupat funcțiile de manager al districtului Kum & Go, director de operaţiuni şi vicepreşedinte senior la Resurse Umane. Pe lângă activitatea de la Parma, Tanner este și CEO al firmei din 2018.

Patronul de la Parma conduce o firmă cu 5.000 de angajați

Kum & Go este un lanț de magazine situat în principal în Midwestern, Statele Unite. Compania, cu sediul în Des Moines, are 5.000 de angajați aflați în 400 de sedii. Firma își desfășoară activitatea în 11 state din SUA și se situează pe locul 166 în top Forbes.  Veniturile anuale se ridică la 2,6 miliarde de dolari.

Pe lângă Kum & Go și clubul de fotbal Parma, Tanner Krause mai deține și: Vinăriile italiene Vietti si Enrico Serafino; Hotelul de lux Casa di Langa, cu 39 de camere;
Compania de transport combustibil Solar Transport și o companie imobiliară, Krause +.

Gigi Becali a vorbit direct cu patronul lui Dennis Man

Gigi Becali a povestit că vânzarea lui Dennis Man s-a făcut printr-o discuție ca de la patron la patron. „Miliardarul american”, așa cum l-a numit finanțatorul FCSB, a intervenit în negocieri atunci când Dennis Man era la un pas să nu mai plece în Italia.

Ieri (n.r. luni) mi-au trimis o ofertă oficială de 10 milioane, plătibili în 4 ani. Eu râdeam. I-am zis lui Vali Argăseală să le răspundă că Dennis Man pleacă numai pentru 15 milioane fix și că le mulțumim pentru oferta lor, pentru că m-a deranjat. Păi dacă eu spun că vreau 15, iar tu spui că îmi dai 10?

După aceea a sunat patronul din America și mi-a spus că vrea să afle adevărul. I-am zis că a fost o ofertă neserioasă și și-a cerut scuze, că ne spun unele persoane diverse chestii.

Acum vorbesc direct cu voi. Apoi i-am spus că îl dăm pentru 13 milioane și să mai primim 1 milion de euro după ce joacă Man 15 meciuri la națională, plus un milion dacă dă 10 goluri în primii 2 ani,”, a explicat Gigi Becali la Fotbal Club.