Ce alcoolemie a avut Cătălin Moroșanu când a fost prins de poliție. Amendă mare pentru luptătorul K1

Sorin Chiriac / 30.04.2021, 17:18
Ce alcoolemie a avut Cătălin Moroșanu când a fost prins de poliție. Amendă mare pentru luptătorul K1

Revenit din Republica Dominicană, unde a participat la show-ul “Survivor România”, Cătălin Moroșanu a întâmpinat noi probleme. De data aceasta, nu pe plan sportiv, ci cu organele de poliție! Luptătorul K1 a fost lăsat fără permis de conducere pentru următoarele trei luni. Asta, după ce a fost prins de poliție băut la volan. Pe lângă faptul că a rămas fără permis, faimosul sportiv s-a ales și cu o amendă de toată frumusețea. Ce alcoolemie avea Cătălin Moroșanu?

Ce alcoolemie a avut Cătălin Moroșanu când a fost prins de poliție

Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan, miercuri, 28 aprilie, pe Bulevardul Dacia din Capitală. Fostul concurent de la ”Survivor” a fost oprit de agenții de la Rutieră pentru un control de rutină, pe Bulevardul Decebal din Capitală. Acțiunea a avut loc undeva în jurul prânzului. În urma controlului, s-a constatat că boxerul avea o alcoolemie de 0,04 mg de alcool pur în aerul expirat. Astfel, a rămas fără permisul de conducere pentru următoare trei luni și a primit o amendă de peste 1000 de lei. Moroșanu a fost lăsat să plece după ce a semnat procesul verbal. Dar nu la volan, ci doar ca un simplu pieton, nu înainte de a-și parca legal mașina.

Din primele informații reiese faptul că fostul faimos de la ”Survivor”, Cătălin Moroșanu, nu a contestat sancțiunile aplicate de către agenții de la Rutieră, notează G4media.

Cătălin Moroşanu a fost lăsat fără permis după ce a fost prins băut la volan
Cătălin Moroşanu a fost lăsat fără permis după ce a fost prins băut la volan

Amendă mare pentru luptătorul K1

Luptătorul K1, Cătălin Moroșanu, a primit și o amendă de 1305 lei, după ce a fost prins de poliție băut la volan.

La data de 28.04.2021, a.c. în jurul orei 17.00 poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 3 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. Poliţiştii i-au verificat conducătorului auto documentele şi au procedat la testarea cu aparatul alcooltest. Valoarea indicată a fost de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1305. Ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Română.

Aceasta nu este prima abatere a lui Cătălin Moroşanu. În trecut, marele campion a fost prins de agenții de circulație circulând cu 110 kilometri pe oră, în satul Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui. Incidentul a avut loc în anul 2017.