Ce ascundea în telefon Mauro Icardi. Wanda a aflat tot, iar șansele de reconciliere sunt minime

Moldoveanu Camelia / 20.10.2021, 23:46
Ce ascundea în telefon Mauro Icardi. Wanda a aflat tot, iar șansele de reconciliere sunt minime

Mauro Icardi a fost dat de gol de mesajele din telefon. Fotbalistul este disperat să-și împace soția, lipsind chiar și de la ultimul meci al echipei, însă Wanda Nara nu-i dă nicio speranță. Telenovela care face furori în presa din străinătate.

Wanda a aflat totul din mesajele lui Mauro Icardi

Multă lume spune că Mauro și Wanda sunt un fel de Prodanca și Reghe, însă diferența o face atitudinea fotbalistului celor de la PSG. Icardi a lipsit din meciul PSG – RB Leipzig, scor 3-2, oficialii clubului de pe Parc des Princes explicând că ar fi vorba despre probleme în familie. Practic, Mauro Icardi a plecat să-și împace nevasta după ce a fost prins pe „picior greșit”. El postează fotografii cu mama copiilor săi, însă frumoasa blondă nu redistribuie niciodată story-urile lui. Este evidentă disperarea starului lui PSG.

Angel de Brito, prezentatorul emisiunii „Los Angeles a la Manana”, a făcut publice mesajele pe care le-a descoperit Wanda Nara. El și-a început emisiunea cu replica: „Tot ce ai auzit este adevărat!”, continuând prin a confirma că amanta lui Icardi este exact femeia despre care se vorbește în presă, China Suarez.

China Suarez i-a scris lui Mauro Icardi mesaje din care reiese clar faptul că aveau o relație. Brito a subliniat faptul că există și părți șterse din conversație, lăsând de înțeles că ar fi vorba de lucruri mai grave.

Într-o zi trebuie să ieșim din rahat. Tuși cu mine. Într-un loc al lumii unde nu te cunoaște nimeni”, i-a scris China lui Mauro.

Angel de Brito a mai spus că Wanda i-a găsit în telefon lui Mauro Icardi mai multe filmulețe, pe diferite rețele de socializare, cu amanta în timp ce făcea sport sau avea filmări sexy. Nara a început să bănuiască legătura după ce China Suarez a devenit obsedată de fotbalist și îl sune foarte des.

În schimb, Wanda a avut un mesaj clar pe Instagram:

Îmi place mai mult cum arată mâna mea fără verighetă”, a fost postarea fotomodelului argentinian.

Relația cu Wanda i-a provocat mai multe probleme pe plan sportiv lui Icardi de-a lungul timpului

În trecut, Wanda Nara a fost căsătorită cu Maxi Lopez, un bun prieten al lui Lionel Messi, dar și al lui Icardi. În momentul în care femeia l-a părăsit pe acela pentru Icardi, actualul atacant al lui PSG a intrat în dizgrația lui Messi.

Din acest motiv s-a speculat de foarte multe ori că Mauro Icardi nu a fost selecționat mai des la echipa națională a Argentinei. Acolo unde se știe că Messi „face legea”.

Mai mult, se pare că Icardi ar fi pe făraș și la Paris Saint-Germain. Iar unii fani și analiști speculează că tot acesta ar fi motivul. Presa catalană a anunțat că Sergio Aguero este dorit de Messi la vicecampioana Franței, iar în locul său pe Camp Nou ar urma să ajungă Icardi.

Și nu sunt singurele probleme pe care Wanda Nara i le-e creat lui Icardi de-a lungul timpului. Din postura de impresar al atacantului, ea a insistat ca argentinianul să nu își prelungească înțelegerea cu Inter Milano.

Și să plece din postura de liber de contract de pe Giuseppe Meazza. Fapt ce, în mod evident, l-a băgat pe soțul său în gura fanilor echipei italiene.

Wanda Nara este recunoscută ca fiind un fotomodel de succes la nivel mondial. Ea încântă de fiecare dată cu aparițiile sale publice sau din diferitele publicații pentru care pozează.