Anamaria Prodan și-a povestit calvarul de la Snagov la Măruță. Ce i s-a întâmplat impresarei

Moldoveanu Camelia / 20.10.2021, 09:27
Anamaria Prodan și-a povestit calvarul de la Snagov la Măruță. Ce i s-a întâmplat impresarei

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire șocantă! Laurențiu Reghecampf își spionează familia din gelozie și o șantajează pe impresară cu informațiile văzute pe camerele de supraveghere. Situația halucinantă din ultima vreme îi îngrozește pe copii.

Laurențiu Reghecampf o șantajează pe Anamaria Prodan. Își spionează familia cu ajutorul camerelor de supraveghere

Cătălin Măruță a avut-o pe Anamaria Prodan invitată în emisiunea sa, apariție care vine la o săptămână după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat public faptul că a depus actele de divorț. Impresara a vorbit deschis despre perioada dificilă pe care o traversează și a făcut dezvăluiri incredibile. Se pare că antrenorul CSU Craiova „plantează” microfoane în propria casă și își supraveghează familia.

(Măruță: Cine sunt Dragoș și Raluca?) Cine să fie? Prietenii noștri. A, ai văzut mesajele. Dragoș și Raluca sunt partenerii mei. Noi avem birourile împreună. Sunt niște oameni minunați care, practic, acum stau cu noi în casă mai mult. De ce? Pentru că eu am momente… sunt un om firav, sunt un om foarte sensibil. Eu plâng. Când îmi văd copilul cum suferă, eu mă duc așa frumos și plâng noaptea.

Avem oameni care ne supraveghează, avem oameni care ne pun microfoane în casă. Trăim o dramă, așa, cumva. Ne e uneori frică, într-adevăr. Cum n-am schimbat camerele, parolele, pentru că deocamdată este și casa soțului meu și așa este normal. Cu toate că soțul meu a plecat de foarte multă vreme. (Măruță: Casa de la Snagov?) Da, bineînțeles. Ce ai văzut tu acolo (în telefon) despre asta era vorba. (Măruță: Adică tu trăiești cu un bărbat?) Nu, nu. Eu trăiesc cu toți. Chestiile astea cu te-a luat în brațe, te ține în brațe în casă nu știu cine. Eu trăiesc cu nu știu care. Eu fac nu știu ce. Astea sunt niște prostii.

Toate tablourile cu Reghe cunt în casă, sunt nemișcate. El în totdeauna va avea acces în casa noastră. (Măruță: El te amenință că te are la mână cu tot felul de lucruri.) Ei… Laur este foarte supărat de fel, Laur este un tip foarte gelos.”, a povestit Anamaria Prodan.

Ana îl lasă pe Reghe fără niciun ban

Multă lume s-a întrebat ce o să se întâmple cu averea familiei Prodan – Reghecampf după divorț. Impresara a ținut să lămurească acest aspect și să sublinieze faptul că soțul ei nu are nimic de luat deoarece atunci când lucra dincolo de granițe nu aducea niciun ban acasă. Ea a făcut aluzie la amantele pe care antrenorul CSU Craiova le întreținea.

Laurențiu Reghecampf nu are ce împărți cu mine. Tot e moștenit de la mama. Nu avem nimic de împărțit. Mama mea a fost om de afaceri. Anamaria Prodan este milionară și copii. El a muncit enorm, dar pentru alții nu pentru noi. Laurențiu nu are de luat jumătate din avere, trebuie să lasă totul copiilor lui. Nu avem nimic împreună. Am trăit de acei bani. Nu am avut contract prenupțial.”, a mai spus Anamaria în aceeași emisiune.

Află de pe Plasysport.ro cine este iubitul impresarei. Pleacă în Dubai pentru a se întâlni.