Ce au scris italienii despre nunta Simonei Halep. Cel mai important ziar de sport, detalii despre petrecerea din Mamaia

Moldoveanu Camelia 17.09.2021, 09:29
Ce au scris italienii despre nunta Simonei Halep. Cel mai important ziar de sport, detalii despre petrecerea din Mamaia

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc nu a trecut neobservată nici în străinătate. Cel mai important ziar de sport din Italia a vorbit despre cununia frumoasei jucătoare de tenis din România cu antreprenorul de succes. Cuvinte de laudă la adresa fostului lider WTA.

Presa din Italia a avut doar cuvinte de laudă

Gazzetta Dello Sport a publicat un articol în care vorbește despre nunta frumoasei Simona Halep cu Toni Iuruc. Cuvinte de laudă pentru eleva lui Darren Cahill.

Campioana din România s-a măritat la Constanța, ieri, cu un antreprenor de 42 de ani, care se află la a treia nuntă. După cununia civilă, și-au schimbat hainele și s-a trecut la petrecerea cu dans.

Acum câteva zile s-a făcut anunțul cununiei, iar ieri a fost nunta. Simona Halep, de două ori câștigătoare de Grand Slam, coborâtă acum pe locul 11 în lume din cauza unei accidentări care a ținut-o departe de teren pentru ceva timp, s-a căsătorit la Constanța cu antreprenorul milionar machidon Toni Iuruc.

Așa cum menționează și presa din Italia, Simona Halep se pregătește să revină pe teren imediat după nunta. Tenismena nu o să aibă timp să se bucure de luna de miere.

Simona, care s-a oprit în optimile US Open, după ce a trecut de a noastră Camila Giorgi în prima rundă, a purtat o rochie lungă, cu un corset brodat de culoare bej. Primul care a postat imagini de la eveniment a fost antrenorul australian Darren Cahill.

Seara, Simona și soțul său au sărbătorit alături de prieteni și rude, s-au bucurat de jocuri de lumini și de melodiile cântăreților preferați. Dar Simona nu va avea mult timp pentru luna de miere. Ea trebuie să revină pe teren peste câteva săptămâni, în Statele Unite ale Americii”, au scris italienii.

”Simona Halep știe cu siguranță să organizeze o petrecere”

Antrenorul Darren Cahill nu a putut fi prezent la cununia Simonei Halep. Totuși, el a ținut să îi transmită felicitări jucătoarei de tenis pe contul său de Twitter, oferind astfel printre primele imagini de la nuntă. Presa din străinătate nu a întârziat să le publice. Și cei de la WTA i-au transmis un mesaj special fostului lider mondial.

Felicitări Simo! Starul român Simona Halep știe cu siguranță să organizeze o petrecere. Fostul lider mondial s-a măritat cu iubitul ei, Toni Iuruc într-o ceremonie civilă care a avut loc în orașul său natal, Constanța, miercuri, 15 septembrie. Cuplul a sărbătorit alături de prieteni și familie.

Și antrenorul Darren Cahill (n.r. – care nu a fost prezent) a oferit imagini de la fericitul eveniment.”, au scris cei de la WTA.

Urmăriți Playsport.ro și pe