Cum a murit tatăl lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Suferința neștiută a familiei Iuruc

Moldoveanu Camelia 16.09.2021, 15:07
Cum a murit tatăl lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Suferința neștiută a familiei Iuruc

Nimeni nu a știut până acum prin ce dramă a trecut Toni Iuruc. Reacția soțului Simonei Halep a fost una incredibilă. Totul a fost povestit într-un material scris de cel mai bun prieten al omului de afaceri.

Cel mai bun prieten a visat tragicul eveniment

Dacă despre familia Simonei Halep știm destul de multe, părinții acesteia fiind mereu alături de campioană în momentele importante, despre familia lui Toni Iuruc nu se cunosc foarte multe detalii. Soțul jucătoarei de tenis se trage dintr-o familie de machedoni înstărită. Genica Iuruc, mama lui Toni Iuruc, este capul afacerilor prospere.

Din nefericire, tatăl lui Toni Iuruc a murit în urmă cu mai bine de zece ani. Bărbatul a suferit de o boală gravă și s-a stins din viață după ce Alex Zamfir, cel mai bun prieten al soțului Simonei Halep, a visat acest lucru. Toni a avut o reacție șocantă, însă evident marcată de durere. Genica Iuruc a decis să nu-și mai refacă viața și s-a concentrat pe afaceri.

Dialogul dintre Toni Iuruc și cel mai bun prieten, Alex Zamfir

…) Eu stăteam în poarta bisericii gândindu-mă că o să dau ochii cu Toni și că va trebui să-i zic ceva să-l consolez. Știu că suna ca un c**, dar când vine vorba de înmormântări sunt extrem de stresat că o să zic ceva ce nu trebuie, așa că de cele mai multe ori nu zic nimic, ci mă plimb de colo-colo, ca un mut prost.

Bun, îl văd pe Toni venind spre mine. Aici amintirile noastre diferă: eu îmi aduc aminte că îi povestisem cu ceva vreme înainte că am avut un vis cu tatăl lui. El își aduce aminte că în săptămâna aceea îl sunasem să-i spun că l-am visat pe tatăl lui care a murise (nu murise la momentul visului).

Vine Toni la mine și îmi zice:

– F***-te-n g***, Zamfire, cu visul tău! Mamă, după ce că eram eu stresat, îl mai și supărasem pe-ăsta…Ce să zic, ce să zic?

– Lasă, mă, Toni, că eu cred că s-a dus într-un loc mai bun… Se uită Toni la mine ca la cel mai mare tâmpit, după care îl bufnește râsul de se uită toată lumea la noi:

– Băi, Zamfire, tu chiar ești prost? A murit, bă, nu s-a dus în niciun loc mai bun! M-am gândit un pic.. – Da, așa e. Și am continuat să râdem amândoi.

Ca o paranteză, de atunci m-au rugat toții prietenii să nu le povestesc niciodată dacă vreodată îi visez”, a povestit Alex Zamfir pe blogul său, ”Cel mai bun tată”.

Urmăriți Playsport.ro și pe