Ce decizie a luat Adrian Mititelu jr. Anunț transmis la miezul nopții

Autor: Simion Andrei / 15.08.2021, 07:56
Ce decizie a luat Adrian Mititelu jr. Anunț transmis la miezul nopții

Faptul că FC U Craiova are 7 puncte după cinci etape nu este un motiv de mulțumire decât pentru Adrian Mutu.

Însă investițiile făcute de familia Mititelu îi face pe Adrian și fiul său, cel care se ocupă oficial de echipa olteană, să fie nemulțumiți de rezultate.

Momentan, însă, fiul lui Adrian Mititelu evită să îl critice pe Adrian Mutu. La miezul nopții, acesta a încercat să găsească și câteva explicații pentru remiza din etapa a cincea. Și a decis să șe transmită suporterilor lui FC U Craiova să susțină în continuare echipa și, implicit, pe Adrian Mutu. 

Veșnica problemă a fotbalului românesc, evocată și de Adrian Mititelu jr.

„Am întâlnit echipa care în sezonul trecut a terminat pe locul 7 și care a fost la un pas să intre in play-off. Chindia a rămas o echipă căreia este dificil să înscrii. Se “pune” pe două linii și joacă pe contraatac și se apară foarte bine. Pe contraatac este simplu să joci, însă să deții posesia mingii este mai greu.

Să nu uităm că suntem o echipă nou-promovată care în această vară a adus 12 jucători noi. Să nu uităm că astăzi am avut patru indisponibilități : Bauza, Diallo, Achim si Compagno. Sa nu uitam că am jucat la o temperatură de 35 de grade Celsius. Să nu uităm că am evoluat pe un gazon deplorabil.

Adrian Mutu încă are susținerea familiei Mititelu

Nu încercăm să ne găsim alibiuri, dar haideți să demonstrăm că noi, comunitatea suporterilor FC U Craiova 1948, nu facem nunți din victorii, dar nici înmormântări din egaluri și înfrângeri. Această echipă are nevoie și de înfrângeri, și de egaluri pentru a progresa, pentru a se căli și a juca fotbalul ofensiv pe care ni-l dorim cu toții.

Conducerea clubului acordă toată încrederea și tot sprijinul antrenorului Adrian Mutu și staffului său, în construirea acestei echipei, care vă promit că va deveni una din forțele campionatului!”, a scris Adrian Mititelu Jr, pe pagina sa de facebook