Ce făcea Marius Șumudică pe margine când echipa sa pierdea meciul contra celor de la Kasimpașa

Olteanu Ștefan / 01.11.2021, 09:15

În timpul partidei Kasimpașa – Yeni Malatyaspor, fotoreporterii au fost amuzați de ce făcea Marius Șumudică pe margine, iar imaginile au devenit virale. Echipa antrenorului român a avut parte de o deplasare foarte dificilă și Șumudică a încercat în zadar să își ajute elevii cu mai multe gesturi disperate de pe bancă. Din păcate, Yeni Malatyaspor a fost învinsă la finalul rundei a 11-a din Turcia și Marius Șumudică a încasat prima înfrângere pe banca noii echipe.

Marius Șumudică, gesturi disperate pe margine. Ce făcea când echipa sa pierdea meciul contra celor de la Kasimpașa

Fotoreporterii de la duelul Kasimpașa – Yeni Malatyaspor au fost cu ochii pe Marius Șumudică și s-au amuzat de ce făcea antrenorul român pe margine.
În timp ce echipa sa era pusă sub presiune de Kasimpașa, Șumudică mai avea puțin și intra și el pe teren pentru a-și ajuta jucătorii. Tehnicianul lui Yeni Malatyaspor a fost surprins în timp ce făcea mai multe gesturi disperate cu mâinile la marginea terenului, spre amuzamentul turcilor. Ulterior, imaginile au devenit virale pe canalele de socializare din Turcia.
Din păcate, dăruirea lui Marius Șumudică nu a avut un efect și asupra jocului echipei. După o primă repriză destul de echilibrată, Kasimpașa s-a dezlănțuit în repriza secundă și a înscris două goluri.

Loret Sadiku a deblocat tabela în minutul 54, după care, în minutul 73, Umut Bozok a stabilit scorul final, 2-0 în favoarea gazdelor.
A fost prima înfrângere suferită de Marius Șumudică pe banca lui Yeni Malatyaspor. În precedentele două partide, trupa antrenorului român reușise să se impună în deplasare cu Adana Demirspor, scor 2-0 și să o învingă pe Altay, scor 2-1 pe teren propriu.
În urma acestui ultim rezultat, Yeni Malatyaspor a rămas cu 12 puncte în Turcia și în prezent ocupă poziția a 15-a. Malatyaspor este cu 3 puncte deasupra locurilor retrogradabile.
În runda viitoare, Marius Șumudică va da piept pe teren propriu cu Basaksehir.

Marius Șumudică, gesticulând la marginea terenului. Sursa foto: Twitter @trtspor
Marius Șumudică, gesticulând la marginea terenului. Sursa foto: Twitter @trtspor

Cum a reacționat Marius Șumudică după prima înfrângere la Yeni Malatyaspor. „E clar că avem o problemă în interior”

Instalat de doar 3 săptămâni pe banca echipei, Marius Șumudică a reușit să vină cu un impact pozitiv asupra jocului. Totuși, la duelul din ultima etapă lucrurile nu au mai stat la fel de bine:

Toată lumea trebuie să-și asume responsabilitatea. Vom analiza acest meci în următoarea săptămână. Vom căuta soluții în cursul săptămânii. Nu am apărut niciodată în fața presei să-mi critic propriii jucători. Însă e clar că avem o problemă în interior. Echipa a jucat bine în prima repriză, dar după golul primit din corner, moralul nostru a scăzut. E doar a treia săptămână a mea aici, mai am de muncit” au fost cuvintele tehnicianului român pentru presa turcă.

I-a cucerit! Jucătorii lui Marius Șumudică, declarații frumoase pentru antrenorul român. Cu ce le-a intrat la inimă.