Ce facultate a terminat fiica fostului patron de la Dinamo. Adevărul s-a aflat în direct la TV

Alex Cazacu 21.07.2023, 13:12
Ce facultate a terminat fiica fostului patron de la Dinamo. Adevărul s-a aflat în direct la TV

Carmen și Ionuț Negoiță au fost căsătoriți vreme de 12 ani și au împreună doi copii, Ingrid și Harold. Recent, fiica fostului patron de la Dinamo a absolvit  facultatea în Londra. Fosta soție a lui Ionuț Negoiță este în culmea fericirii, după ce a participat la festivitatea de absolvire a fiicei sale.

Ce facultate a terminat fiica fostului patron de la Dinamo, Ionuț Negoiță

În vârstă de 22 de ani, fiica lui Ionuț și Carmen Negoiță a absolvit cursurile unei universități din Capitala Marii Britanii. Mai exact, Ingrid a terminat o facultate de comunicare și relații publice. Carmen este în culmea fericirii și a nu a putut lipsi de la festivitatea de absolvire a fiicei sale.

La început, lui Ingrid i-a fost destul de greu să se adapteze peste hotare, departe de familie și de prieteni, însă treptat s-a îndrăgostit de capitala Marii Britanii. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Carmen Negoiță a vorbit despre reușita fetei pe care o are cu Ionuț Negoiță.

”M-am întors aseară de la Londra. A fost totul foarte bine. M-am dus pentru absolvirea lui Ingrid și am mai stat cu ea 2-3 zile. Oricum, mâine noapte vine ea acasă că a terminat acum, a terminat și cu job-ul, iar acum vrea să se angajeze în domeniul pe care l-a studiat.

E plecată în Londra de 3 ani și a mai făcut doi ani de liceu într-un sat de lângă Londra. Ea a terminat PR și comunicare, a avut un job de student la un lanț de cafenele din Londra”, a spus fosta soție a lui Ionuț Negoiță.

Ce facultate a terminat fiica lui Carmen Negoiță și a fostului patron de la Dinamo
Ce facultate a terminat fiica lui Carmen Negoiță și a fostului patron de la Dinamo

Și Harold, fratele lui Ingrid, studiază la Londra

În cadrul aceleiași emisiuni, Carmen Negoiță a vorbit și despre Harold, băiatul ei și al fostului patron de la Dinamo. Tânărul a absolvit cursurile liceale tot în Londra. Acum, fiul lui Ionuț Negoiță este student la o universitate de business din Laussane, Elveția.

Fosta parteneră de viață a omului de afaceri a mărturisit că fiul ei termină acum primul an de facultate. Harold urmează să ajungă în curând în România, unde își va sărbători ziua de naștere. Apoi, el va pleca într-o vacanță pe litoral, potrivit spuselor mamei sale.

”El termină acum anul I, mai are doi. O să vină în România să sărbătorim ziua lui de naștere, iar apoi pleacă cu băieții la mare”, a mai spus Carmen Negoiță.

Urmăriți Playsport.ro și pe