Ce femeie! Mbappe a dat lovitura. Ce vedetă a fost văzută în tribuna oficială de la PSG

Moldoveanu Camelia / 30.10.2021, 15:44

Absent din meciul cu Lille, Kylian Mbappe și-a urmărit colegii din tribune. Starul PSG a fost însoțit de o domnișoară misterioasă, iar internauții susțin că este vorba despre noua lui cucerire. Superba blondă este actriță, la fel ca și mama ei, și fiica unui cunoscut cântăreț.

Kylian Mbappe și-a făcut o nouă iubită

Șeptarul celor de la PSG a fost absent din confruntarea cu Lille, scor 2-1, din cauza unei infecții ORL. După ce a fost invitatul unui eveniment dedicat sportului, Mbappe a mers pe Parc des Princes pentru a-și susține colegii.

Prezența lui Kylian Mbappe la loje a atras în mai multe rânduri atenția camerelor de filmat. Francezul era îmbrăcat lejer și ușor preocupat de prestația destul de slabă a echipei sale în prima repriză. În dreapta starului s-a așezat tatăl lui, iar în stânga o domnișoară misterioasă.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii în care Mbappe vorbea cu Hakimi, absent și el din această confruntare, dar și cu blonda din stânga lui. Domnișoara s-a așezat strategic și a evitat să i se observe fața, însă internauții au dat-o de gol foarte ușor.

Misterioasa blondă care l-a însoțit pe Mbappe la meci este Emma Smet, o cunoscută actriță din Franța. Ea este fiica lui David Hallyday, un îndrăgit cântăreț, compozitor și amator de mașini sportive. Estelle Lefebure este prima soție a cântărețului, de profesie actriță, și mama superbei Emma. De altfel, noua cucerire a lui Mbappe provine dintr-o familie de artiști cunoscuți.

Kylian Mbappe și Emma Smet au fost surprinși în urmă cu puțin timp alături de starul PSG în timp ce se plimbau prin Disneyland. Mai mult, în 2019 Emma a fost invitata lui Neymar la petrecerea pe care brazilianul a dat-o de ziua lui.

Antrenor nou pentru Messi și Neymar

PSG are evoluții oscilante în ciuda lotului stelar pe care îl are. Divergențele din vestiarul parizienilor contribuie la parcursul mediocru al echipei. Antrenorul Mauricio Pochettino a părut de multe ori depășit de grandoarea proiectului de la Paris, dar și criticat pentru că l-a scos de două ori din teren pe Leo Messi.

Nemulțumiți de rezultatele echipei, conducătorii de pe Parc des Princes încearcă o mutare surpriză pe banca tehnică a echipei. Zinedine Zidane este văzut drept antrenorul perfect pentru PSG.

Presa spaniolă anunță că Zidane este dispus să preia banca tehnică a unei noi echipe. Jurnaliștii anunță și faptul că aducerea tehnicianul francez ar putea fi și un factor decisiv în rămânerea lui Mbappe la Paris.

PSG şi Manchester United sunt în capul listei echipelor care îl doresc pe Zinedine Zidane.

Factorul Zidane poate fi decisiv pentru viitorul lui Mbappe. Parizienii vor să-l convingă pe Mbappe punând pe masă aducerea tehnicianului francez”, au scris cei de la Don Diario.