Ce i-a promis Ronaldo victimei care a rămas fără gard în urma accidentului. Cum a decurs întâlnirea între cei doi

Moldoveanu Camelia / 22.06.2022, 19:46
Ce i-a promis Ronaldo victimei care a rămas fără gard în urma accidentului. Cum a decurs întâlnirea între cei doi

Cristiano Ronaldo, aflat în vacanță în Palma de Mallorca alături de familia sa, a avut parte de un eveniment neplăcut. Bugatti-ul Veyron a fost izbit cu putere de un gard iar victima a cărei proprietate a fost stricată s-a prezentat la ușa lui.

Proprietarul gardului dărâmat a mers să discute cu Ronaldo

CR7 i-a cerut unui angajat să-i mute Bugatti-ul Veyron dintr-o locație în alta. Din nefericire, bolidul în valoare de două milioane de euro s-a oprit direct în gardul unei proprietăți. Persoana de la volan nu a suferit nicio leziune.

Proprietarul domeniului a decis să meargă și să vorbească direct cu Cristiano Ronaldo despre acest incident. Acesta nu l-a găsit pe starul portughez acasă, însă doi angajați i-au fost de ajutor.

Cristiano Ronaldo i-a promis proprietarului gardului dărâmat că o să acopere cheltuielile în întregime:

Din cauza impactului, apometrul a fost distrus și nu mai pot trăi în propria casă. Ușa a zburat și au fost dărâmate două ziduri de beton.

A trebuit să aștept mult timp până ca ușa să-mi fie deschisă, dar apoi am găsit un bărbat și o femeie foarte politicoși. Din partea lui Ronaldo, mi-au promis că îmi vor fi achitate toate daunele cauzate de Bugatti. Mi-au spus să repar tot și să păstrez facturile”, a povestit bărbatul, citat de As.com.

Bărbatul a trăit avut parte de un moment de panică deoarece a crezut că mașina lui Cristiano Rinaldo i-a lovit și câinele:

Am crezut că l-a omorât. Când am intrat, l-am văzut tremurând de frică”, a transmis bărbatul.

L-au dat de gol pe portughez: 50 de umbre ale lui Cristiano

„50 de umbre ale lui Cristiano Ronaldo”, este un titlu ce ar putea descrie scurta vacanță pe care Cristiano Ronaldo a ales să o petreacă alături de Georgina Rodriguez la un conac de lux situat la poalele munților Tramuntana, în Mallorca.

După ce și-a adus aportul la naționala Portugaliei în meciurile din Liga Națiunilor, pentru starul lui Manchester United a venit momentul relaxării. Cristiano Ronaldo a încărcat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu el și Georgina din deja cunoscutul avion privat pe care portughezul îl deține. Deși destinația lor a fost secretă, jurnaliștii spanioli au aflat unde au mers cei doi îndrăgostiți.

Publicația The Sun, care citează un ziar din Spania, susține că vila aleasă de Cristiano Ronaldo și Georgina este situată într-o superbă zonă aflată la poalele munților Tramuntana, în Mallorca.

Locația este una frecventată de starurile din fotbalul mondial, iar printre numele importante care au fost acolo în vacanță se numără și Sergio Ramos, care a fost însoțit de soția sa, Pilar Rubio, dar și de copiii lor.

Cuplul Ronaldo – Georgina este, de asemenea, însoțit de copii în vacanță, însă având în vedere cât de mare este conacul nu se vor intersecta decât atunci când este nevoie. Potrivit sursei citate, vila are o sală de sport, o piscină superbă înconjurată de palmieri, mai multe jacuzzi-uri, un teren de volei, un teren de minifotbal și multe spații de recreere.

Însă, una dintre cele mai inedite atracții, conform sursei menționate, este o „cameră erotică”. Aceasta s-ar afla în subsolul locuinței.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez și copiii lor intenționează să stea la vila din Mallorca în următoarele 10 zile, timp în care vor ieși în larg și cu iahtul de aproximativ 6 milioane de euro pe care portughezul îl deține.