Ce îndrăzneală pe Laurențiu Reghecampf. Antrenorul român și-a dezvăluit obiectivul pentru returul cu Rapid Viena

Ștefănescu Dragoș / 05.08.2022, 15:12
Ce îndrăzneală pe Laurențiu Reghecampf. Antrenorul român și-a dezvăluit obiectivul pentru returul cu Rapid Viena

Neftchi Baku a reușit să o învingă pe Rapid Viena în prima manșă din turul trei preliminar Conference League. După acest succes important, Laurențiu Reghecampf a anunțat că vrea ca echipa sa să câștige și în returul de la Viena.

Neftchi Baku a obținut o victorie spectaculoasă cu Rapid Viena. Laurențiu Reghecampf vrea să câștige și meciul retur

După calificarea spectaculoasă în detrimentul celor de la Aris Limassol, echipa lui Laurențiu Reghecampf a reușit un nou rezultat mare. Joi seară, Neftchi Baku a învins-o cu 2-1 pe Rapid Viena în prima manșă din turul trei preliminar Conference League.

La finalul partidei, Laurențiu Reghecampf a fost puțin nemulțumit pentru golul primit deechipa sa pe final. Totuși, tehnicianul român a anunțat că vrea să câștige și meciul retur de la Viena.

Pe final le-am dat adversarilor prea mult spațiu și prea mult timp. Dar n-a fost vorba de-o lipsă de concentrare. Am făcut cinci schimbări, poate și de aceea. Și ar mai fi ceva.

A fost foarte cald, asta m-a deranjat cel mai mult. Jucătorii mei au făcut pressing din primul minut, multe sprinturi și e greu să te recuperezi rapid. A fost și presiunea, întâlneam un adversar puternic, și aș pune la socoteală inclusiv faptul că returul cu Aris ne-a costat foarte multă energie. Contează și asta.

Acest gol primit în final nu schimbă nimic pentru noi. Ne-a fost clar de la bun început, le-am și spus jucătorilor în vestiar, că accederea în play-off presupune evoluții bune în ambele manșe. Trebuie să ne ducem în Austria și să jucăm așa cum am făcut-o astăzi în primele 75 de minute. Să avem atitudine, să fim mai concentrați și să înscriem. La acest nivel nu-ți poți permite să te joci cu ocaziile. Vrem să fim mai buni, să facem lucrurile mai bine și atunci vom avea o șansă mare să trecem mai departe. Mergem să câștigăm și la Viena!”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf și-a completat staff-ul de la Neftchi Baku cu un alt român

Laurențiu Reghecampf l-a cooptat pe Nicolae Grigore în staff-ul său de la Neftci Baku. Fostul mijlocaș defensiv de la Rapid și Dinamo va ocupa poziția de antrenor secund la echipa din Azerbaidjan. Grigore a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane cu gruparea din Baku. Din staff-ul lui Reghecampf mai fac parte alți trei români: antrenorul secund Viorel Dinu, preparatorul fizic Bogdan Merișanu și antrenorul cu portarii Florin Tene.

În vârstă de 39 de ani, Nicolae Grigore a antrenat-o în sezonul trecut pe Metaloglobus, echipă alături de care s-a clasat pe locul 2 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2. În trecut, noul secund al lui Laurențiu Reghecampf a mai fost secund la naționala de tineret a României și principal la Rapid, echipă pe care a pregătit-o doar pentru 5 meciuri pe vremea când evolua în Liga 2.