Ce lovitură pentru FCSB! Unii dintre preferații lui Gigi Becali ratează tot sezonul!

Giosanu Catinca / 08.05.2021, 13:23
Ce lovitură pentru FCSB! Unii dintre preferații lui Gigi Becali ratează tot sezonul!

Echipa patronată de Gigi Becali a primit o nouă lovitură! Titularii de la FCSB întâmpină se confruntă cu probleme de sănătate, iar unul dintre favoriții latifundiarului din Pipera va rata întreg sezonul.

Ce lovitură pentru FCSB!

După ce i-au pierdut pe Florinel Coman, care a ieșit accidentat la meciul naționalei cu Macedonia de Nord și pe Ionuț Panțîru, accidentat grav în meciul cu Sepsi, chiar de coechipierul său, roș-albaștrii au mai primit încă două vești proaste.

Anton Petrea nu se va mai putea baza pe doi dintre titularii de bază în acest sezon. Andrei Miron a suferit o accidentare în meciul dintre FCSB si CFR Cluj. Fotbalistul a călcat strâmb după un duel cu Omrani și a cerut schimbarea în minutul 36, după ce a încercat să continue jocul, fără succes însă. Și Adrian Sut, cel care a intrat în locul lui Miron, se confruntă cu ceva probleme de sănătate. Mijlocasul central are o accidentare serioasă. Din primele informații reiese faptul că el va lipsi o perioadă destul de mare de pe teren.

Adrian Șut, preferatul lui Gigi Becali, va lipsi 2 luni
Adrian Șut, preferatul lui Gigi Becali, va lipsi aproximativ două luni

Unii dintre preferații lui Gigi Becali ratează tot sezonul!

Adrian Șut este fotbalistul care ratează tot sezonul! Tânărul s-a accidentat tot în derby-ul pe care FCSB l-a disputat la Giurgiu cu CFR Cluj și va absenta în jur de două luni de pe teren. Cel mai probabil, favoritul lui Gigi Becali nu va mai evolua în actual sezon. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani are nevoie de o lungă perioadă de recuperare, conform sport.ro.

Problemele mijlocașului sunt la ligamentele genunchiului stâng. Accidentarea ar putea să-l țină departe de teren și chiar și patru luni. Asta, în cazul în care exercițiile de recuperare nu vor avea succes. Perioada de absență a mijlocașului depinde în primul rând de decizia pe care acesta și staff-ul medical al roș-albaștrilor o vor lua în privința accidentării. În situația în care favoritul lui Gigi Becali va insista să-i fie „lipit” ligamentul rupt ar putea reveni mai devreme. Jucătorul trebuie însă să ia în calcul că riscul privind unele probleme serioase în viitor este destul de mare.

Cum s-a produs accidentarea lui Șut

În minutul 80 al partidei cu CFR Cluj, Adrian Șut a vrut să degajeze un balon din careul lui Vlad și a luat la țintă piciorul lui Ciprian Deac. A fost penalty pentru oaspeți, dar Radu Petrescu a văzut altceva și a dat fault în atac.

La respectiva fază, Adrian Șut a lovit ”cu sete” în gheata lui Deac, a căzut la pământ și s-a ținut de piciorul stâng. Durerile erau foarte mari, povestesc coechipierii acestuia. Ulterior, după partidă, Șut a intrat pe lista indisponibililor de la FCSB. Așa se face că antrenorul Toni Petrea are acum și mai multe bătăi de cap pe acest final încins de sezon.