Se umple infirmeria la FCSB. Alți doi jucători de bază ratează finalul sezonului, iar Gigi Becali poate rata un nou titlu în Liga 1

Moldoveanu Camelia 05.05.2021, 12:48
Se umple infirmeria la FCSB. Alți doi jucători de bază ratează finalul sezonului, iar Gigi Becali poate rata un nou titlu în Liga 1

Echipa lui Gigi Becali pare să fie blestemată. Infirmeria FCSB se umple iar și lista titularilor de bază se scurtează. Încă doi jucători au probleme grave medicale și vor lipsi pentru multă vreme din meciurile „roș-albaștrilor”.

Se umple infirmeria la FCSB! Echipa lui Gigi Becali este decimată

Adrian Miron accidentare FCSB
Adrian Miron s-a accidentat grav după ce a călcat strâmb

Ghinionul a început cu Florin Coman care s-a accidentat în meciul naționalei României cu Macedonia de Nord. El a fost urmat la infirmeria FCSB de către Ionuț Panțîru, accidentat și el foarte grav în meciul cu Sepsi.

Alți doi jucători „încălzesc banca” de la infirmeria FCSB. Este vorba despre Andrei Miron care a ieșit accidentat după doar 36 de minute de joc. Acesta a călcat strâmb într-o confruntare cu Omrani. Potrivit sport.ro, fundașul va lipsi până la finalul campionatului din cauza unei entorse.

Andrei Miron este „însoțit” de Adrian Șut . Favoritul lui Gigi Becali este accidentat grav și va lipsi din echipa celor de la FCSB timp de aproximativ două luni.

Toni Petrea a prevăzut dezastrul!

Imediat după remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, Toni Petrea a prevăzut dezastrul la FCSB. Roș-albaștrii au ratat victoria în ultimele minute ale partidei, după ce Burcă a profitat de o ezitare a lui Andrei Vlad și a restabilit egalitatea. Însă, pe lângă ratarea victoriei, FCSB mai este lovită de o problemă majoră: are lotul decimat!

La interviul de după meci, Toni Petrea declara: „Au mai apărut doi accidentați astăzi, plus Tănase care e suspendat pentru partida următoare (n.r. – din cauza cartonașelor galbene)”.
Andrei Miron a fost unul dintre jucătorii accidentați. Fundașul central a părăsit terenul în minutul 36, când a fost înlocuit. În ceea ce privește al doilea fotbalist accidentat, Toni Petrea nu a oferit detalii.

Adrian Șut, unul dintre preferații finanțatorului FCSB

Adrian Șut a fost titular în 7 din ultimele 8 meciuri din Liga I. Mijlocașul de 22 de ani este unul dintre preferații lui Gigi Becali, dar se pare că la derby-ul cu CFR Cluj a forțat:

Șut nu e, nu a putut, a jucat cu infiltrații”, spunea Gigi Becali după meciul cu CFR Cluj, la Digi Sport.

În urmă cu mai puțin de o lună, finanțatorul FCSB declara:

Șut este un fotbalist care nu ar trebui să lipsească de la echipa națională.
A demonstrat în acest sezon că are valoare. Asta este, dacă nu a fost convocat acum, eu ce să mai fac? Dar, veți vedea pe viitor cine este cu adevărat Șut. Nu va mai lipsi din primul 11 al naționalei. Așa ar trebui”, spunea Gigi Becali, potrivit sursei menționate anterior.