Ce mașină are Răzvan Lucescu. Noul antrenor al lui PAOK a etalat-o recent pe străzile din București

Moldoveanu Camelia / 15.06.2021, 15:33

PAOK Salonic a anunțat în urmă cu ceva timp că Răzvan Lucescu urmează să revină pe banca tehnică a echipei. Antrenorul român încearcă să-și petreacă timpul alături de persoanele dragi înainte de a pleca iar în Grecia. Acesta a fost surprins zilele trecute la volanul mașinii sale de lux. Ce bolid deține Lucescu Jr.

Răzvan Lucescu s-a dezlănțuit după revenirea în Grecia, la PAOK!

Răzvan Lucescu a fost prezentat la PAOK Salonic, echipa de care s-a despărțit în urmă cu doi ani. La conferința de presă, Lucescu a vorbit despre trecutul său alături de formația din Grecia, dar și despre planurile pentru următorul sezon. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a spus, printre altele că este foarte fericit că a revenit alături de formația din Grecia și se simte ca și cum nu ar fi plecat niciodată.

Sunt foarte fericit și emoționat, deși pentru mine este ca și când nu aș fi plecat de aici.”, și-a început Lucescu discursul.

În momentul în care a fost întrebat despre adevăratele motive care au dus la întreruperea mandatului trecut și dacă acest lucru poate fi evitat în viitor, Răzvan Lucescu a oferit un răspuns original.

Avem trei opțiuni. Să ne întoarcem în trecut și să vorbim despre această poveste despre care am mai vorbit de câteva ori. Altă opțiune este să vorbim despre viitor, să vedem ce vom face împreună ca să câștigăm titlul. A treia variantă este că nu pot pleca pentru că am o clauză de reziliere de șapte milioane de euro. Nu pot pleca și nici nu vreau să plec.”, a mai spus Răzvan Lucescu la conferința de presă.

Ce bolid deține noul antrenor de la PAOK, Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu conduce o limuzină
Răzvan Lucescu conduce o limuzină

Răzvan Lucescu a fost surprins zilele trecute în compania soției sale și a unui prieten. Cei trei au luat masa la un restaurant de fițe de pe Șoseaua Nordului, potrivit ProSport. Tehnicianul celor de la PAOK s-a bucurat de prezența persoanelor dragi și a stat la discuții preț de câteva zeci de minute.

La plecare, Lucescu Jr. i-a lăsat 50 de lei celui care i-a adus mașina și a plecat mai departe pentru a-și continua ziua. Pe străzile din București, tehnicianul conduce un BMW de lux de culoare neagră. Se pare că acesta prefera confortul oferit de o mașină scumpă și nu se dă în lături atunci când vine vorba de poftele sale.

Milionarul Mircea Lucescu se comportă ca un om modest

Pe 6 ianuarie 2012, Mircea Lucescu a fost implicant într-un accident destul de grav, chiar în Capitală. Antrenorul se afla la volanul mașinii atunci când a virat stânga, iar un tramvai l-a lovit în plin făcând autoturismul să ricoșeze în alt participant la trafic. Incidentul a fost unul destul de serios, dat fiind faptul că „Il Luce” a fost dus la spital pentru o intervenție chirurgicală de îndepărtare a cantității de lichid acumulat sub dren, problemă apărută în urma impactului puternic.

La aproape două luni de la nefericitul incident, Mircea Lucescu își cumpăra altă mașină. În 2012 și-a achiziționat un Range Rover Vogue, model fabricat în 2012, cu motor diesel 4,4 l si 313 cp. La acea vreme antrenorul milionar a scos din buzunar 70.000 de euro. O nimica toată, dat fiind faptul că antrena la Șahtior Donețk și încasa această sumă aproximativ într-o săptămână.

Astăzi mașina costă între 15.000 și 20.000 de euro, însă antrenorul celor de la Dinamo Kiev nu și-a achiziționat altă mașină. Cu toate că încasează un salariu de 3,5 milioane de euro pe an, în afară de bonusuri pentru calificări și trofee, „Il Luce” preferă să trăiască destul de modest.