Ce mesaj a postat Simona Halep la prima oră în ziua nunții cu Toni Iuruc. Postarea a primit mii de like-uri

Moldoveanu Camelia 15.09.2021, 09:53
Ce mesaj a postat Simona Halep la prima oră în ziua nunții cu Toni Iuruc. Postarea a primit mii de like-uri

Simona Halep a transmis un mesaj emoționant înainte cu câteva ore de nuntă. Astăzi, 15 septembrie, marea noastră campioană o să devină doamna Iuruc. Emoții uriașe pentru cei doi îndrăgostiți. Postarea a strâns imediat mii de like-uri și fanii i-au transmis cele mai frumoase gânduri.

Mesaj emoționant la primele ore ale dimineții

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să se căsătorească astăzi, 15 septembrie. Playsport.ro a dezvăluit de ce mirii au ales să-și unească destinele într-o zi de miercuri și care este marele secret din spatele acestei decizii. Însă, până să înceapă marele eveniment, campioana noastră a posta pe Instagram un mesaj emoționant la primele orele ale dimineții.

Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă zi din viața ta – Mark Twain”, a scris Simona Halep în dimineața nunții cu Toni Iuruc.

Mii de fani i-au apreciat imediat postarea și i-au lăsat mesaje frumoase. Evident, aceasta o să fie una dintre cele mai frumoase zile din viața sa și cu siguranță una de neuitat.

Astăzi chiar va fi cea mai frumoasă din viața ta! Acesta este cel mai frumos trofeu de Grand Slam: iubirea. Să fiți fericiți, Simo și Toni, să vă iubiți mereu, să vă respectați și să aveți grijă de iubirea voastră, astfel încât, peste muuulți ani, povestea să se încheie cu „…și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”.❤️”, i-a scris o fană Simonei Halep în comentarii.

Prezentatorul Cătălin Ștefănescu i-a transmis și el un mesaj în comentarii:

Să fie într-un ceas bun, Simona! Vă îmbrățișez! 🤗🤗🤗”

Klaus Iohannis, invitat la cununia civilă. Simona Halep o să se numească și Iuruc

Cununia civilă dintre fostul lider mondial și logodnicul ei, Toni Iuruc, este programată miercuri, 15 septembrie, la Constanța. Petrecerea de după se va ține la clubul Fratelli din Mamaia, patronat de Dani Caramihai. Acesta din urmă îi va fi naș fiicei lui Stere Halep.

Simoa Halep și Toni Iuruc se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru fastuosul eveniment. Eleva lui Darren Cahill va încălca tradiția machedonească. Jucătoarea de tenis a decis să își schimbe numele din buletin, contrar așteptărilor rudelor ei. După cununia civilă, sportiva își va schimba numele. Ea va purta și numele soțului pe lângă cel de Halep. Astfel, se va numi Halep-Iuruc. În tradiția machedonească, soțiile poartă în totalitate numele soțului.

După ce vor spune ”Da!” în fața ofițerului stării civile, Simona Halep și Toni Iuruc vor merge să petreacă la clubul Fratelli din Mamaia. Nunta propriu-zisă ar urma să aibă loc anul următor. La evenimentul de miercuri, sportiva și viitorul ei soț au preferat să invite doar rudele și prietenii apropiați. Printre cei 300 de invitaţi sunt şi câteva mari personalităţi. Pe lângă Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, președintele Klaus Iohannis va fi și el prezent la nunta Simonei.

Urmăriți Playsport.ro și pe