Ce notă i-au oferit italienii lui Vlad Chiricheș, după ce Cremonese a retrogradat

Cosmin Olteanu 07.06.2023, 20:38
Ce notă i-au oferit italienii lui Vlad Chiricheș, după ce Cremonese a retrogradat

Italienii au anunțat ce notă i-au oferit lui Vlad Chiricheș, după ce Cremonese a retrogradat.

Vlad Chiricheș mai are un an de contract cu Cremonese, însă ar putea pleca la FCSB.

Ce notă i-au oferit italienii lui Vlad Chiricheș, după ce Cremonese a retrogradat

Deși Vlad Chiricheș a fost chinuit de accidentări și în acest sezon, jurnaliștii italieni i-au oferit nota 6, pentru evoluțiile din acest campionat, apreciind că a dat tot ce a avut mai bun, atunci când s-a aflat pe teren.

„Vlad Chiricheș: 6. Românul joacă puțin din cauza accidentărilor, dar când intră pe teren dă tot ce poate”, au scris cei de la calciocremonese.it.

În acest sezon, Vlad Chiricheș a bifat 17 meciuri pentru Cremonese.

Vlad Chiricheș, ofertat de FCSB

FCSB a anunțat, în mod ferm, că vrea să-l transfere pe Vlad Chiricheș, în această vară. Mihai Stoica, oficialul FCSB-ului, spune că Vlad Chiricheș i-ar fi de folos formației roș-albastre, chiar dacă se accidentează des.

„(n.r. când dă Chiricheş un răspuns?) Săptămâna asta. (n.r. din nou accidentat) O leziune fibrilară, da. (n.r. incertitudinea asta nu îţi dă frisoane?). Bineînţeles, el poate fi foarte important. Chiricheş este un jucător care a învăţat mult.

(n.r. deci chiar şi un Chiricheş accidentat vă poate ajuta) Bineînţeles că îţi doreşti din toată inima să fie bine, dar deocamdată nu se mai discută, a spus Gigi clar. Ştiu că săptămâna asta se va da un răspuns”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

„Dacă ajunge la FCSB şi nu se accidentează, Chiricheş poate face diferenţa. Are calitate, a jucat la nivel înalt, dar mi-e greu să cred că o să vină Chiricheş. Eu cred că va mai încerca un transfer în străinătate, nu neapărat în Italia”, a spus Dacian Varga, despre posibila revenire a lui Vlad Chiricheș la FCSB, în cadrul emisiunii PlaySport LIVE.

Urmăriți Playsport.ro și pe