Marius Șumudică aruncă bomba. Damjan Djokovic nu mai ajunge la FCSB: „Îi oferă de trei ori mai mult”

Cosmin Olteanu 07.06.2023, 19:51
Marius Șumudică aruncă bomba. Damjan Djokovic nu mai ajunge la FCSB: „Îi oferă de trei ori mai mult”

Marius Șumudică aruncă bomba. Damjan Djokovic nu mai ajunge la FCSB.

Gigi Becali a anunțat că este în negocieri avansate pentru a-l transfera pe Damjan Djokovic la FCSB. Mijlocașul croat urmează să-și încheie, în acestă vară, contractul cu Al-Raed, formație antrenată de Marius Șumudică.

Marius Șumudică aruncă bomba. Damjan Djokovic nu mai ajunge la FCSB

Marius Șumudică susține că, din informațiile sale, Damjan Djokovic nu va ajunge la FCSB. Ba mai mult, spune că fotbalistul croat ar avea alte trei oferte – din Emiratele Arabe Unite, Turcia și România – mai bune decât cea de la FCSB.

„Eu am alte informații, că nu ajunge la FCSB. Din câte știu eu, are ofertă din Dubai, de la o echipă de mijlocul clasamentului, mult superioară din punct de vedere financiar, de trei ori mai mult decât ce îi oferă FCSB. Din Turcia, de două ori. Și mai are o ofertă din România, care este superioară celor de la FCSB. Este un jucător super profesionist. Nu s-a accidentat un an de zile. E primul la antrenament.

Îl respect pentru ce a făcut anul acesta. Mi-a demonstrat că, dacă ești profesionist, poți să ajungi destul de departe. Este un tip care nici nu se termină meciul bine și se duce în boxeri și intră in butoaiele cu gheață. Eu cred că sunt 20% șanse să ajungă în România. La noi, câștigă în jur de un milion. Din Dubai, știu că are o ofertă în jur de 800.000”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

Gigi Becali: „Nu mi-a cerut o sumă exagerat de mare la salariu”

Marți, Gigi Becali a anunțat că, în zilele următoare, Damjan Djokovic va fi prezent la București, astfel că va avea o discuție față în față cu acesta.

„Tată, eu decid cu transferurile, dar nu o să mă vedeți pe mine că o stau de dimineață până seara pe telefoane să vorbesc eu personal cu jucătorii pe care eu îi vreau la FCSB. Eu am și alte afaceri de făcut. Trebuie să produc bani, că nu îmi dă nimeni din cer saci cu bani.

De asta am oameni în club, dar și pe lângă mine, să se ocupe și ei de treburile astea cu jucătorii care vin și care pleacă, iar apoi e normal că eu sunt cel care decide. Și în plus de asta, vă spun sincer că nici nu mă grăbesc. Au intrat cumva zilele în sac? Dacă e să îl facem pe Djokovic, îl vom face.

Nu mi-a cerut o sumă exagerat de mare la salariu, nu e nici una mică, să spunem că e ok momentan. Acum vom vedea și în zilele următoare cum vor decurge lucrurile. Dar o să mai discutăm, că am înțeles că o să vină băiatul zilele astea la București și o să vorbesc și cu el față în față. Aveți și voi răbdare”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe