Ce plan diabolic a vrut să pună în aplicare Becali ca să aducă la FCSB „perla” Ligii 1

Olteanu Ștefan / 26.07.2022, 18:08
Ce plan diabolic a vrut să pună în aplicare Becali ca să aducă la FCSB „perla” Ligii 1

Gigi Becali a încercat să pună în aplicare un plan diabolic, prin care să îl aducă la FCSB pe David Miculescu (21 de ani), unul dintre cei mai doriți fotbaliști ai Ligii 1. Însă, tatăl lui Miculescu ar fi intervenit în negocieri și mutarea atacantului la echipa roș-albastră a picat.

„David Miculescu nu a avut minte, s-a luat după tatăl lui!”. Gigi Becali a vrut să pună în aplicare un plan diabolic

David Miculescu și-a prelungit contractul cu UTA Arad în primăvara acestui an, însă înainte să dea cu pixul pe noua înțelegere, Gigi Becali a vrut să pună în aplicare un plan diabolic ca să îl aducă la FCSB.

Se pare că finanțatorul echipei roș-albastre intrase în negocieri cu tânărul jucător, pe care îl ademenea cu o propunere tentantă. Tot ce își dorea Becali era ca Miculescu să refuze oferta de prelungire a echipei arădene și să devină jucător liber de contract. Ulterior, ar fi putut semna cu FCSB gratis și s-ar fi ales cu o primă de 300.000 de euro, dar și cu un salariu pe măsură: 15.000 de euro lunar!

Planul lui Gigi Becali a fost dat peste cap, după ce tatăl fotbalistului a intervenit:

„UTA cere mulți bani pe Miculescu. Mi-ar fi plăcut de el, dar UTA cere mulți bani. Iar el nu a avut minte. Ce l-a învățat tatăl lui… „Domnule, semnează prelungirea”.

Acum veneai și iți dădeam 2-300.000 de euro la semnătură, că se termina contractul cu UTA. Îi dădeam și 15.000 de euro salariu. Acum să ia UTA banii… Să nu mai ia el. Să rămână acolo și poate se și plafonează. Dacă nu au minte, ce sa fac?

Acum are contract 4-5 ani, iar UTA cere 1-1.5 milioane de euro”, a declarat Gigi Becali, la ProArena.

Noua înțelegere pe care David Miculescu a semnat-o la Arad îl leagă de club până în iunie 2024. În prezent cota sa de piață e de 1.200.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

David Miculescu a fost eroul serii în UTA Arad – Petrolul 2-0. El a marcat o dublă și i-a adus echipei sale primele trei puncte în acest sezon.

Gigi Becali anunță că a găsit atacant

Cum pe David Miculescu nu este dispus să plătească 1.5 milioane de euro, Gigi Becali s-a reorientat și a căutat atacanți în afara României. Iar la conferința de prezentare a lui Nicolae Dică, finanțatorul FCSB a transmis că a început negocierile cu un vârf din străinătate:

„Da, am găsit un atacant. Să vedem acum dacă pot să-l aduc. Da, este din străinătate”, a spus Becali, marți.

Pe poziția de vârf de atac FCSB îi mai are pe Ivan Mamut și Andrei Dumiter. Însă, niciunul dintre ei nu este pe placul lui Gigi Becali. Iar cum Florin Tănase are șanse mari să plece în China în actuala fereastră de mercato, FCSB este nevoită să caute un atacant de careu.