Vis spulberat pentru Gigi Becali. Jucătorul la care visează este blocat

Octavian Vasilescu / 25.06.2022, 22:21
Vis spulberat pentru Gigi Becali. Jucătorul la care visează este blocat

David Miculescu (21 ani) s-a aflat pe lista celor de la FCSB și Rapid în ultima perioadă, dar pentru moment nu sunt șanse ca el să plece de la UTA.

Noul antrenor al echipei UTA, Ilie Poenaru (45 de ani), a vorbit despre situația lui David Miculescu. Playsport a scris recent despre interesul celor de la Rapid pentru Miculescu, un jucător care a mai avut și oferte din SUA.

David Miculescu rămâne la UTA Arad

Antrenorul Ilie Poenaru spune că a discutat cu oficialii de la Arad, iar acum nu sunt șanse ca UTA să-l vândă pe Miculescu:

Nu am nicio emoție în privința lui Miculescu. Nu este nimic adevărat. Miculescu nu va pleca, mai ales pe suma vehiculată. Când va veni o sumă corectă, apoi poate că vom intra în discuții. Dar nu se pune problema în acest moment. Nu știu dacă Rapid a făcut vreo ofertă.

Eu am vorbit cu domnul Meszar, care m-a liniștit și mi-a zis că nu se pune problema. Mai ales că i-am cerut să nu plece niciun jucător, pentru că vedem cât de greu găsim jucători de calitate. Am nevoie de nucleul care a fost înainte pentru a face performanță. Vrem să fim în primele echipe ale campionatului”, a declarat Ilie Poenaru, pentru Digi Sport.

Recent, decarul Miculescu și-a prelungit contractul cu UTA până în 2024. Conform Transfermarkt, cota de piață a mijlocașului se ridică la 1,2 milioane de euro.

Născut în Arad, David Miculescu are la activ 103 meciuri pentru UTA. El a marcat 14 goluri pentru ” Bătrâna Doamnă”.

La naționala U21 a României, David are la activ patru selecții și un gol marcat sub tricolor.

Ce a declarat Gigi Becali despre David Miculescu

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit în luna mai despre interesul pentru David Miculescu:

Când am vrut eu să îl transfer pe Miculescu și le-am și făcut o ofertă nu a vrut el, dar acum am aflat că el ar cam vrea să vină la noi, deși băiatul și-a prelungit contractul cu UTA. Eu nu zic că nu îmi place Miculescu și nu îl vreau, dar e o mare problemă.

Acum nu mai vreau să dau eu bani pe el, nu că aș avea ceva cu băiatul, însă nu mai vreau eu să bag bani în transferuri în perioada asta. E un atacant foarte bun și îmi place că e și tânăr. El rămâne în atenția mea”, a spus Becali, citat de ProSport.