Ce planuri și-a făcut Emma Răducanu cu marele premiu de la US Open. Unde se duc banii

Bordei Radu / 17.09.2021, 15:51
Ce planuri și-a făcut Emma Răducanu cu marele premiu de la US Open. Unde se duc banii

Emma Răducanu a devenit unul din numele cele mai rostite din sportul mondial. Triumful ei de la US Open a venit în urma unui scenariu demn de Hollywood. Britanica cu tată român și mamă din China a reușit o performanță unică. A devenit prima campioană de Grand Slam, care a venit din calificări.

Puștoaica de 18 ani a impresionat pe toată lumea și prin firea ei veselă, dar și prin modestie. Emma a declarat că nu vrea să se schimbe, chiar dacă tocmai a devenit milionară. Sportiva din Anglia a încasat un cec de 2,5 milioade de dolari, destinați câștigătoarei.

A devenit milionară și s-a hotărât ce face cu banii. Ce decizie a luat Emma Răducanu

Sportiva nu mai câștigase niciodată un premiu așa de important. Doar 300.000 de dolari acumulase Emma, din tenis. Acum, însă, a încasat o sumă uriașă, mai ales pentru un copil de 18 ani. Emma, care a arătat că este o fire modestă, care nu dorește să epateze, nu și-a pierdut capul. Dimpotrivă, este cu gândul doar la tenis. Pentru ea, performanțele de abia acum încep.

Premiul îl voi lăsa părinților mei și antrenorilor. Eu mă concentrez doar pe ce îmi place să fac, adică să joc tenis, a transmis sportiva.

De altfel tânăra a spus că nu se consideră o vedetă.

Nu m-am gândit, nu am calculat nimic. Nici nu vreau să schimb ceva. Am doar 18 ani, tot ce am făcut a fost să încerc să depășesc toate provocările care mi-au apărut în față. Am lovit mingea și atât, nu mi-am făcut o strategie. Așa că voi continua la fel, pentru că am avut ceva succes, declara sportiva, după finala câștigată

Emma, viitoarea mină de aur a tenisului. Britanica este așteptată să câștige multe milioane de acum încolo

Campioana de 18 ani este eroină în Marea Britanie și nu numai. De aceea, firmele mari o caută deja pentru campanii de publicitate. Iar brandul de echipament sportiv, Nike, este pregătit să îi ofere un parteneriat pe mai mulți ani. Americanii sunt gata să îi ofere câteva zeci de milioane, iar Emma ar deveni una din cele mai bine plătite sportive din lume.

Pentru tenismena de 18 ani, viitorul arată, într-adevăr, foarte bine. Sportiva a confirmat deja, după ce a avut o evoluție apreciată și la Wimbledon. Iar banii vor veni cu siguranță.

Emma Răducanu trebuie să se concentreze asupra sănătății sale mintale și sportive, și abia apoi asupra recompenselor financiare pe care le poate obține în urma tenisului, a declarat Tim Lopes, directorul unei firme importante de marketing.