Ce poate să facă Dan Petrescu la CFR Cluj! L-a eliminat pe Denis Ciobotariu de la antrenamente din cauza unei temeri ce ține de filmele cu spioni

Bădulescu Silvian / 30.10.2021, 19:23
Ce poate să facă Dan Petrescu la CFR Cluj! L-a eliminat pe Denis Ciobotariu de la antrenamente din cauza unei temeri ce ține de filmele cu spioni

Campioana CFR Cluj va întâlni sâmbătă, de la ora 21.30, pe FC Voluntari. Meciul reprezintă derby-ul etapei, fiind confruntarea dintre locul 1 și locul 4 în acest moment. În febra meciului, antrenorul Dan Petrescu a luat o decizie neașteptată: l-a exclus din lot pe Denis Ciobotariu.

Motivul incredibil pentru care Denis Ciobotariu a fost exclus din lot

Denis, fiul lui Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a fost scos de 3 zile din antrenamentele echipei din Gruia. Deși pare o scenă ruptă din filmele de acțiune, se pare că motivul pentru care acesta a fost scos din lot este frica antrenorului campioanei de a-i divulga tactica tatălui său. Din nefericire pentru tânărul fundaș, el nu va evolua nici în această partidă. De altfel, de la revenirea „Bursucului”, jucătorul crescut de Dinamo nu a bifat decât 6 minute.

Dan Petrescu se află în conflict cu liderii de la CFR Cluj

Pe lângă acest aspect, Dan Petrescu se află în conflict și cu Debeljuh și Culio. Atacantul croat a fost trimis la echipa secundă, dar argentinianul se pare că va fi folosit titular astăzi.

Jucătorul readus de Dan Petrescu din liga a 4-a argentiniană ar fi reacționat nervos la pauza meciului cu AZ Alkmaar. Se pare că, în momentul în care a fost anunțat că va fi schimbat, mijlocașul ar fi fost aproape de un conflict fizic cu antrenorul echipei. Intervenția altor persoane din cabină au stins eventuala dispută.

Mai mult, mijlocașul islandez Sigurjonsson este și el nemulțumit din cauză că a fost tras pe linie moartă, de la revenirea lui Petrescu. Acestor certuri se adaugă și rezultatele slabe, precum și a problemele economice ale echipei. Atmosfera din vestiarul campioanei nu este cel mai bun în această perioadă, deși ocupă locul 1 în clasament.

Gabriel Debeljuh vrea să plece de la CFR Cluj din cauza lui Dan Petrescu

Atacantul venit de la FC Hermannstadt se antrenează cu echipa secundă a clubului. Fotbalistul insistă pentru rezilierea contractului pe care îl are cu CFR, scadent până în 2024. El se simte nedreptățit cu decizia luată de antrenorul său. Cearta dintre cei doi ar fi plecat de la refuzul croatului de a face niște teste medicale.

Conform diverselor surse, el a refuzat să se antreneze la un moment dat, a explicat că are probleme medicale, iar Petrescu a cerut o analiză de tip RMN. A doua zi, când ar fi fost programat pentru respectivele teste medicale, atacantul a revenit la antrenament, pregătit. Petrescu l-a scos din antrenament și i-a interzis să mai participe în programul primei echipe, fiindcă îi încălcase indicația de a face un examen medical. În acest moment, croatul de 25 de ani are un singur gol marcat în 11 partide și pare tot mai convins de faptul că aventura sa la CFR s-a încheiat.