Liviu Ciobotariu, mesaj pentru jucători după primul eșec în 7 etape: „Sunt dezamăgit!” Ce spune despre meciul din Cupa României, cu FCSB

Robert Zanfir / 23.10.2021, 17:40
Liviu Ciobotariu, mesaj pentru jucători după primul eșec în 7 etape: „Sunt dezamăgit!” Ce spune despre meciul din Cupa României, cu FCSB

Liviu Ciobotariu s-a declarat dezamăgit de eșecul cu FC Argeș, 0-2, din etapa a 13-a a Ligii 1. Gazdele au pus capăt seriei de 6 victorii consecutive în campionat.

FC Voluntari a pierdut pentru prima dată în ultimele 7 etape, 0-2 cu FC Argeș. Liviu Ciobotariu a ratat, astfel, șansa de a reveni pe locul 2 în clasamentul Ligii 1. Antrenorul s-a declarat dezamăgit de rezultatul final, dar nu a dat vina pe jucători.

Liviu Ciobotariu, mesaj pentru jucători după primul eșec în 7 etape. Ce spune despre meciul din Cupa României, cu FCSB

Antrenorul ilfovenilor s-a mulțumit să declare că eșecul a venit în urma greșelilor individuale. Pentru Voluntari urmează meciul din Cupa României, cu FCSB. Partida este, însă, în pericol, din cauza situației sanitare din clubul lui Gigi Becali.

Mergem înainte, sunt dezamăgit de rezultat și de a doua repriză. Nu am mai fost așa de bine organizați. Am luat gol pe două greșeli individuale, dar trebuie să ridicăm capul din pământ și să mergem mai departe.

Nu s-a schimbat nimic, doar am prins o zi slabă. Îmi pare rău că am pierdut acest joc. Mergem înainte, ne așteaptă trei jocuri foarte grele.

Cred că se joacă (meciul din Cupa României, cu FCSB – n.r.). Noi ne-am făcut programul pentru jocul de miercuri, cu FCSB, mai departe nu știu
Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

Meciul celor de la FCSB, cu Farul Constanța, a fost reprogramat din cauza numărului mare de infectați cu noul coronavirus, dar și a accidentărilor. Astfel, partida din Cupa României, Voluntari – FCSB, programată miercuri, ar putea fi câștigată de ilfoveni la masa verde.

În cazul în care FCSB nu se va putea prezenta la meciul cu FC Voluntari din optimile Cupei României, echipa lui Edi Iordănescu va fi eliminată din competiție, pentru că, potrivit regulamentului, partidele din Cupa României nu se pot reprograma.

FC Voluntari – FC Argeș 0-2! ECHIPELE DE START

FC VOLUNTARI: Popa – Fl. Achim, Tamaș, Armaș – C. Costin, Rață, Meleke, I. Gheorghe, Briceag – Nemec, Da Veiga Lopes
REZERVE: Rîmniceanu, Al. Vlad, Tavares, L. Fulop, D. Paraschiv, Andres, Roșu, Golan, Merloi
ABSENȚI: Ricardinho, Droppa (suspendați)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FC ARGEȘ: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Viana, I. Șerban, C. Dumitru – Ișfan
REZERVE: F. Croitoru, Moisie, Pițian, Boldor, Mușat, Honciu, Palic, Dumitrașcu, Arias
ABSENȚI: Cr. Tănase, Said (accidentați), Fatai (incert)
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

Stadion: Anghel Iordănescu (Voluntari)
Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş) / A1: Gheorghe Bogdan (Bucureşti), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)