Ce reacție a avut Gigi Becali când a fost întrebat de Cupa României. Patronul FCSB a recunoscut că echipa nu se prezintă

Bădulescu Silvian 26.10.2021, 10:24
Ce reacție a avut Gigi Becali când a fost întrebat de Cupa României. Patronul FCSB a recunoscut că echipa nu se prezintă

FCSB se pare că nu se va prezenta la meciul cu FC Voluntari, din cupă. Problemele de lot cu care se confruntă roș-albaștrii îi forțează pe aceștia să nu poată disputa meciul din optimile Cupei României.

FC Voluntari – FCSB, la „masa verde”

Gigi Becali a oferit prima reacție după ce s-a aflat că FCSB este pe cale de a pierde la „masa verde” meciul cu FC Voluntari, din cupă. Patronul echipei din Berceni a recunoscut dificultățile majore prin care trece FCSB și a subliniat ca este imposibil ca meciul să fie jucat, din cauza situației grele prin care trece echipa.

FCSB a anunțat Federația Română de Fotbal că nu poate disputa partida cu echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, din cupă. Numărul ridicat de cazuri pozitive COVID-19, precum și lista nesfârșită de accidentări au măcinat lotul echipei roș-albastre. Conform regulamentului, un meci din cupă care nu se poate disputa la data stabilită inițial, nu poate fi reprogramat. De aici rezultă că vicecampioana țării va pierde meciul cu 3-0, la „masa verde”.

„Să intru eu pe teren?”

Gigi Becali a declarat că este strict problema FCSB-ului pentru neprezentare. Aceștia vor suferi consecințele, le vor accepta și se vor concentra doar pe campionat.

Dacă am anunțat, este problema noastră. Vrei să intru eu pe teren? Am tot spus că avem mari probleme. Nu am timp să dau alte explicații” au fost cuvintele acestuia.

Pe lângă Edi Iordănescu și o parte mare a staff-ului său, există nu mai puțin de 7 jucători depistați pozitiv în lot. Aceștia sunt Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei COrdea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu. Acestora li se adaugă jucătorii accidentați: Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Florinel Coman, Florin Tănase, Andrei Burlacu și Ivan Mamut. În total, 15 jucători indisponibili.

În etapa anterioară, FCSB a trecut de CS Hunedoara, echipă din seria a 9-a a Ligii a 3-a, ocupanți ai primului loc în serie. Deși roș-albaștrii au avut 3-0 la un moment dat, hunedorenii au reușit să egaleze și să împingă meciul în prelungiri. Acolo aceștia au cedat, iar FCSB a mai marcat două goluri. Scorul final a fost 5-3. După eliminarea din cupă, bucureștenii își vor concentra resursele pe campionat, acolo unde ocupă locul 3, cu 24 de puncte acumulate. Aceștia au un meci mai puțin față de locul 2, ocupat de CS Universitatea Craiova. În etapa următoare, echipa patronată de Gigi Becali va juca acasă împotriva celor de la FC Argeș.

Urmăriți Playsport.ro și pe