Ce reprezintă litera „M” de pe șapca Simonei Halep. Nu are legătură cu sponsorul obișnuit al româncei. 

Radu Bordei 21.07.2022, 19:02
Ce reprezintă litera „M” de pe șapca Simonei Halep. Nu are legătură cu sponsorul obișnuit al româncei. 

Simona Halep s-a afișat în vacanță fără haine de la sponsorul obișnuit. Fostul lider mondial și-a manifestat încă o dată atașamentul față de noul ei antrenor. Parteneriatul cu Patrick Mouratoglou este tot mai strâns.

Surpriză din partea Simonei Halep. Cu ce haine s-a afișat în vacanță

Simona Halep are un contract foarte generos cu Nike. Din 2018, de când gigantul american a devenit sponsorul ei tehnic, românca încasează în jur de 2 milioane de dolari pe sezon. De aceea a surprins când Simona s-a afișat, în vacanța din Mykonos, cu o șapcă de la o firmă diferită. Este vorba de un obiect vestimentar al brandului antrenorului ei, Patrick Mouratoglou.

Celebrul antrenor francez și-a creat o linie de îmbrăcăminte de sport, care îi poartă numele. Este un gest prin care Simona își arată iar aprecierea față de tehnicianul care a făcut-o să își redescopere plăcerea de a juca tenis.

Ce turnee urmează pentru Simona Halep

După finalul Wimbledon 2022, antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a anunțat unde va mai juca românca în lunile următoare.

Simona va pleca în Statele Unite ale Americii la finalul lunii iulie. În perioada 1-7 august va participa la City Open, turneu WTA 250 organizat în Washington. Această competiție are premii totale în valoare de circa 250.000 de dolari.

Halep și-a anunțat prezența și la turneul WTA 1000 de la Toronto, care se va desfășura între 8 și 14 august. În Canada, premiile totale se ridică la aproape 2,7 milioane de dolari.

Românca se va întoarce apoi în SUA, pentru turneul WTA 1000 de la Cincinnati. Competiția este programată în perioada 15-21 august și are premii în valoare de 2,5 milioane de dolari.

Când are loc US Open

Maratonul din luna august se încheie cu ultimul turneu de Grand Slam al anului: US Open 2022. Marele turneu de la Flushing Meadows va avea loc între 28 august și 11 septembrie.

În 2021, Simona Halep a fost eliminată în optimile turneului US Open. Elina Svitolina a învins-o pe Simo, scor 6-3, 6-3, după o oră și 17 minute.

Cea mai bună performanță a lui Halep la New York a fost în 2015, când s-a oprit în semifinale. Flavia Pennetta a învins-o atunci pe Simona, scor 6-1, 6-3.

Spre finalul anului, Simona Halep ar putea juca și la Turneul Campioanelor. Numai opt jucătoare se califică acolo, dar românca se apropie tot mai mult în acest clasament live.

Turneul Campioanelor ar trebui să aibă loc între 31 octombrie și 6 noiembrie. În mod normal, competiția ar trebui să fie găzduită de orașul Shenzen, în China. Cu toate acestea, WTA a suspendat toate competițiile de tenis din China, după ce jucătoarea Shuai Peng a fost dată dispărută. Pentru moment nu este clar unde va avea loc Turneul Campioanelor din acest an.

Urmăriți Playsport.ro și pe