Ce rol ar fi avut Mihai Stoica și Gigi Becali în mazilirea lui Nicolae Dică. Ce se întâmplă în spatele cortinei la FCSB

Catinca Giosanu 01.12.2022, 16:03
Ce rol ar fi avut Mihai Stoica și Gigi Becali în mazilirea lui Nicolae Dică. Ce se întâmplă în spatele cortinei la FCSB

Nicolae Dică s-a despărțit de FCSB la începutul lunii noiembrie. Tehnicianul român și-a depus demisia imediat după înfrângerea cu U Cluj, din deplasare, scor final 2-1. Oficialul nu a oferit prea multe detalii despre motivul plecării. A fost nevoie de o lună pentru ca adevărul să iasă la iveală.

Motivul real pentru care Nicolae Dică nu a rezistat la FCSB

Fostul ”secund” al lui Mirel Rădoi de la echipa națională a rezistat doar trei luni în al doilea său mandat la FCSB. Nicolae Dică și-ar fi dorit să continue la gruparea roș-albastră, dar mesajele răutăcioase ale patronului l-au determinat să rupă contractul pe care îl avea cu formația roș-albastră.

Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), cunoaște detalii din interior. Ex-oficialul a declarat că fostul secund al lui Rădoi îi tensiona adesea pe jucători.

”Sunt mulți oameni nemulțumiți”

Fostul oficial a mai spus că Dică se încadrează în rândul „oamenilor nemulțumiți, frustrați, înconjurați de răutate care nu reușesc în viață”.

Dică nu era antrenor rău, numai că degaja energii negative. Sunt mulți oameni nemulțumiți, frustrați, înconjurați de răutate care nu reușesc în viață. Dacă nu te naști cu o anumită diplomație prin care cei din jurul tău să te accepte și să te aprecieze, nu poți să faci rezultate, în orice domeniu de activitate. N-a gestionat cum trebuie funcția, a fost prea mare funcția pentru el.”, a transmis Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

”Gigi Becali te jignește și îți ia aerul”

Fostul șef al LPF știe exact cât de greu este să lucrezi cu Gigi Becali. El îl cunoaște foarte bine pe finanțatorul celor de la FCSB.

La FCSB nu e ușor, mai ales să lucrezi cu Gigi Becali… În două cuvinte, Gigi Becali te jignește și ți-a luat aerul pentru toată ziua. Seara, mai vine și Meme și-ți mai trage una. Apoi, e și tribuna care nu te iartă.”, a adăugat Mitică Dragomir.

Obiectiv ratat pentru Nicolae Dică

Nicolae Dică a spus că a făcut calcule tot timpul cât a antrenat echipa patronată de Gigi Becali. Obiectivul lui era acela de a câștiga campionatul. Nu a mai apucat să își vadă visul împlinit, pentru că latifundiarul i-a tăiat elanul.

De când am venit eu am pierdut doar două jocuri. Jucătorii trebuie să aibă încredere în ei. Noi ne gândim să ajungem cât mai repede în play-off. Apoi vom vedea la ce distanță vom fi de primele locuri.

Pot să garantez eu că vom lua campionatul? Ne-am făcut calculul și noi, mai avem 22 de etape. Eu îmi fac mereu calculele, de când am venit. Cu câte puncte trebuie să intrăm. Dacă nu vi le spun, asta nu înseamnă că nu le fac. Obiectivul principal este campionatul.”, spunea Nicolae Dică, înaintea meciului din Bănie.

Urmăriți Playsport.ro și pe