Ce s-a ales de bărbatul care a câștigat aproape 47 de milioane de euro la loterie. Viața lui s-a schimbat radical după ce a divorțat

Alex Cazacu 28.09.2023, 16:01

La începutul lui 2012, Gareth Bull a câștigat 40,6 milioane de lire sterline (aproape 47 milioane de euro) la loterie. Ulterior, el s-a despărțit de soție și a achiziționat o proprietate de 6.000 mp în Nottinghamshire. Acum, după ce a petrecut patru ani la construirea casei visurilor sale, fostul zidar și-a îndeplinit cea mai mare dorință.

Ce s-a ales de Gareth Bull, bărbatul care a câștigat aproape 47 de milioane de euro la loterie

În urmă cu mai bine de 10 ani, Gareth Bull a câștigat, după cum spuneam, impresionanta sumă de 40.6 milioane de lire sterline la ”EuroMillions”. După o aventură cu proprietara unui local din Tenerife, bărbatul s-a despărțit de soția lui de la acea vreme. Ulterior, viața britanicului s-a schimbat complet.

Gareth este un mare pasionat de fotbal, iar asta o demonstrează și imaginile în care apare în tribune la diferite meciuri. Nu de puține ori, milionarul s-a afișat la partidele naționalei Angliei, fiind unul dintre cei mai înfocați suporteri. De curând, el și-a terminat de construit casa incredibilă din Nottinghamshire.

Proprietatea de 6.000 de metri pătrați o numește acum ”acasă”. Aici, fostul zidar are și un lac artificial plin cu pești relocați, dar și o cabană pentru oaspeți. Casa ”extra specială” ,cu patru dormitoare, are o piscină cu valuri programabile, un sistem de sunet încorporat în tavan, trei baruri și două căzi cu hidromasaj.

Ce s-a ales de bărbatul care a câștigat aproape 47 de milioane de euro la loterie. Viața lui s-a schimbat complet după ce a divorțat
Ce s-a ales de bărbatul care a câștigat aproape 47 de milioane de euro la loterie. Viața lui s-a schimbat complet după ce a divorțat

Construcția a durat aproape patru ani de zile

În vârstă de 52 de ani, Bull a început construcția casei în 2019, la șase luni după ce a cumpărat terenul din Nottinghamshire. ”Casa este deosebit de specială pentru că am muncit foarte mult la ea, chiar și în timpul pandemiei. M-a ajutat să trec de izolare și nu știu ce aș fi făcut dacă nu aș fi avut de lucru la ea. A fost distracția perfectă, cu o recompensă grozavă la sfârșit, a spus el, potrivit SkyNews.

În timpul construcției, englezul a decis să sape și un mic iaz lângă casei. Treptat a ajuns să aibă un  lac în toată regula, mare cât două terenuri de tenis. Acum, lacul în formă de ”L” găzduiește câteva sute de pești relocați. ”Odată ce am primit undă verde pentru a merge înainte, am început să sap și pur și simplu nu am putut să mă mai opresc”, a declarat el, potrivit sursei citate.

Urmăriți Playsport.ro și pe