Ce s-a întâmplat acolo, Octavian? Faza stupidă în urma căreia decarul lui FCSB o să plătească scump

Radu Bordei 06.02.2023, 08:50
Ce s-a întâmplat acolo, Octavian? Faza stupidă în urma căreia decarul lui FCSB o să plătească scump

Faza în care a fost implicat decarul lui FCSB a umbrit victoria uriașă de pe terenul liderului CFR Cluj. Edjouma a marcat după o fază superbă, la care a contribuit și Octavian Popescu. Acesta din urmă nu va fi prezent, însă, la meciul următor, în urma unui episod ciudat.

De ce a primit galben decarul lui FCSB. Gestul considerat deplasat de arbitru

Victoria de pe terenul CFR-ul a readus încrederea la FCSB. Asta după ce etapa trecută, bucureștenii cedaseră, pe teren propriu, cu Farul. Succesul din Gruia arată că lupta la titlul va fi mai încinsă ca niciodată în acest sezon. De aceea fiecare partidă paote fi decisivă, inclusiv meciul din etapa viitoare, cu Voluntari. Ilfovenii sunt o echipă care au încurcat mereu vicecampioana de aceea aceștia nu vor trata superficial meciul. Mai ales că vor juca fără Octavian Popescu, fotbalist aflat într-o formă deosebită.

Jucătorul va fi suspendat, după ce a încasat un cartonaș galben în prelungirile meciului din Gruia. Decarul FCSB-ului tocmai fusese schimbat și a părăsit terenul pe la cea mai apropiată tușă, la indicațiile arbitrului. Jucătorul s-a conformat, dar s-a oprit în dreptul galeriei pentru a scanda alături de suporteri. Spre stupoarea tuturor, Sebastian Colțescu a considerat deplasat gestul mijlocașului și i-a arătat cartonaș galben. În urma acestui avertisment, Popescu va rata partida următoare.

Darius Olaru: ”Am meritat victoria”

Darius Olaru, mijlocașul de la FCSB, a spus că echipa lui a meritat victoria. De asemenea, el a spus că, dacă acum 15 etape nu se mai gândea nimeni la titlu, acum acesta a redevenit obiectivul echipei. Și pe bună dreptate: în ultimele 15 meciuri, FCSB a adunat 12 victorii și trei egaluri, având un total de 36 de puncte. CFR, a doua echipă din clasamentul ultimelor 15 etape, a adunat doar 32 de puncte.

Așa e fotbalul, de asta e frumos. Dacă etapa trecută am pierdut punctele, acum am reușit să le câștigăm. Cred că în prima repriză am avut niște situații bune de a marca. Ne bucurăm că am reușit să dăm lovitura pe final.

O victorie foarte frumoasă, cred că am meritat, asta ne dă moral pentru viitor. Acum 15 etape eram la 20 de puncte și nu ne mai gândeam la titlu. Ne apropiem pas cu pas și vedem la finalul sezonului unde o să ne clasăm, a spus Darius Olaru.

Colegul lui Olaru, Ștefan Târnovanu, a reușit să păstreze poarta intactă în acest meci. El a ținut să îl aprecieze și pe Simone Scuffet, porterul advers.

Am reușit să ne apropiem, suntem o familie, am făcut un meci senzațional. Bucuria e cu atât mai mare, cu cât victoria a venit pe final. Am încercat să fiu cât mai concentrat pentru că știam că trebuie să nu luăm gol ca să câștigăm.

Îl felicit și pe Scuffet pentru că a scos câteva mingi foarte grele. E bucurie mare în vestiar. Candidați la titlu am fost în fiecare an, depinde doar de noi. Sperăm să menținem această linie bună și să luptăm până la final pentru campionat, a declarat Târnovanu.

Urmăriți Playsport.ro și pe