Ce s-a întâmplat cu Michael Schumacher chiar în ziua în care a împlinit 53 de ani. Cadoul primit de la fiul său, Mick

Giosanu Catinca / 03.01.2022, 10:54
Ce s-a întâmplat cu Michael Schumacher chiar în ziua în care a împlinit 53 de ani. Cadoul primit de la fiul său, Mick

Legendarul Michael Schumacher împlineşte astăzi 53 de ani. Septuplul campion mondial la Formula 1 se află din 29 decembrie 2013 în stare gravă. De atunci, el nu a mai apărut în public, spre nemulțumirea fanilor. Trist este că nici familia nu a oferit prea multe detalii despre fostul pilot de Formula 1.

Michael Schumacher împlineşte 53 de ani

Michael Schumacher nu a mai apărut în public din decembrie 2013, când a fost victima unui grav accident de schi la Meribel, în Alpii francezi, iar de atunci familia sa a păstrat secretul în privinţa stării sale de sănătate.

Soţia lui Michael Schumacher, Corinna, a vorbit foarte puțin despre starea de sănătate a multiplului campion mondial de Formula 1. Și asta, într-un documentar care a fost difuzat în data de 15 septembrie 2021.

Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi.

Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere.”, acestea sunt doar o parte din mărturisirile făcute de Corinna Schumacher în documentarul respectiv.

Ce cadou a primit Michael Schumacher

Marele campion din Formula 1 a suferit un accident cumplit la schi, în stațiunea Meribel, din Alpii francezi. Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de la Ferrari s-a lovit cu capul de o piatră și a fost transportat de urgență la spitalul din Grenoble, unde a fost ținut în comă timp de șase luni. De atunci și până în prezent, Michael Schumacher a intrat într-un proces de recuperare, însă progresele au fost minime.

Michael este căsătorit cu Corinna din 1995 şi au doi copii, Gina Maria (24 ani) şi Mick (22 de ani). Fostul pilot de Formula 1 trebuie să fie foarte mândru de moștenitorul său.

Cei de la Ferrari au anunţat că fiul lui Michael Schumacher, Mick, va fi pilot de rezervă în sezonul de anul acesta.

Tânărul de 22 de ani va fi pilot de rezervă la 11 din cele 23 de Grand Prix-uri programate în 2022, în alternanţă cu italianul Antonio Giovinazzi.