Anunț teribil despre Michael Schumacher. Ce se întâmplă cu fostul mare campion de Formula 1

Gabriel-Alexandru Ioniță / 10.10.2021, 23:13
Anunț teribil despre Michael Schumacher. Ce se întâmplă cu fostul mare campion de Formula 1

Michael Schumacher a suferit un teribil accident la ski în decembrie 2013, iar din acel moment se află în comă. Deși toată lumea spera ca starea sa să se mai amelioreze odată cu trecerea timpului, acest lucru nu s-a întâmplat din păcate, așa cum a dezvăluit fiul celebrului Enzo Ferrari, Piero.

„Îmi pare rău că Michael Schumacher este ca și mort”

Acesta a dezvăluit în timpul unei ceremonii care a avut loc la Roma că fostul mare campion al celor de la Ferrari încă nu poate comunica sub nicio formă. Și și-a exprimat totodată regretul referitor la faptul că el este în continuare „ca și mort”.

Îmi pare rău că vorbim despre el, astăzi, ca și cum ar fi mort. El nu a murit, este acolo, dar nu poate comunica”, a spus Piero Ferrari potrivit wwos.nine.com.ua.

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de soția campionului german

Declarația lui Piero Ferrari vine la numai câteva săptămâni după ce soția lui Schumacher, Corinna, a vorbit despre starea soțului ei într-un amplu interviu. Ea a spus atunci, printre altele, exact ce a insinuat și moștenitorul „imperiului” Ferrari acum.

Respectiv că fostul mare campion este prezent fizic alături de familia sa. Însă într-un mod diferit față de cum se întâmpla înainte de accidentul groaznic prin care a trecut.

Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michael este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere.

Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii. Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael”, a spus Corinna Schumacher la începutul lunii septembrie, citată de Daily Mail.

Cum trăiește Mick drama tatălui său

De asemenea, și Mick Schumacker, fiul lui Michael, și-a exprimat recent durerea cauzată de faptul că nu poate discuta cu tatăl său, în cadrul unui documentar despre viața marelui campion de Formula 1, lansat la jumătatea lunii septembrie.

Când mă gândesc la trecut îmi vin în minte imaginile cu noi patru (n.r Michael Schumacher, Corinna, Gina-Maria și Mick) din copilărie. Îmi amintesc cu bucurie de acele vremuri. După accident, aceste experiențe tipice pentru o familie normală au dispărut.

După părere mea acest lucru este foarte nedrept. Cred că eu și tatăl meu ne-am înțelege altfel acum. Cred că am putea discuta despre alte lucruri, pentru că amândoi am vorbi într-un limbaj similar, limbajul motorsportului.

Cred că am avea mult mai multe de vorbit de acum. Mereu mă gândesc cât de tare ar fi să pot discuta cu el despre aceste lucruri, despre curse. Aș da totul pentru câteva astfel de momente. Îmi doresc să pot să devin și eu la fel de puternic precum el”, a spus atunci Mick Schumacher.