Ce s-a întâmplat cu năbădăioasa iubire dintre Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca. Jucătoarea de tenis a recunoscut

Moldoveanu Camelia 26.06.2022, 09:02
Ce s-a întâmplat cu năbădăioasa iubire dintre Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca. Jucătoarea de tenis a recunoscut

Mihaela Buzărnescu și-a schimbat complet atitudinea în ceea ce-l privește pe Marco Dulca, fostul ei iubit. Frumoasa jucătoare de tenis recunoaște că încă îl urmărește cu multă atenție pe fotbalistul legitimat la Chindia Târgoviște.

Marco Dulca, urmărit cu atenție de fosta iubită. Mihaela Buzărnescu a recunoscut

După o relație cu năbădăi, Mihaela Buzărnescu a ales să se despartă de Marco Dulca în luna martie. Inițial, jucătoarea de tenis l-a acuzat pe jucătorul de fotbal, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, de „abuz mental”. La câteva luni distanță, Miki și-a schimbat complet discursul și a recunoscut că și-a urmărit fostul iubit în meciul de baraj cu Concordia Chiajna:

Au fost alte lucruri la mijloc, amândoi suntem sportivi aşa că ne înţelegeam foarte bine sacrificiile pe care trebuia să le facem. Îmi pare rău că s-a terminat aşa şi mă bucur că echipa lui a reuşit să rămână în Liga 1.

Am mai urmărit şi eu meciurile echipei, e normal, fiind implicată multe luni în relaţia asta să urmăresc. Au fost zilele fiecăruia de naştere, dar cam astea au fost conversaţiile”, a spus Mihaela Buzărnescu pentru Click.

„Poate ne vom mai întâlni”

Mihaela Buzărnescu pare să regrete răbufnirea publică pe care a avut-o în urmă cu câteva luni la adresa lui Marco Dulca. Aceasta a recunoscut că este pregătită să-și întemeieze o familie, însă până acum nu a fost momentul. Mai mult, ea a lăsat să se înțeleagă și faptul că își dorește să devină mamă, dar până când o să găsească persoana potrivită o să se axeze pe tenis:

„Sunt lucruri personale care ne privesc pe noi doi şi care mai bine să rămână între noi. Suntem sportivi şi sper ca ambii să avem succes în continuare. În rest, cine ştie, poate ne vom mai întâlni vreodată!

Sunt persoana care-şi doreşte o familie. Unele tenismene nu-şi doresc, altele fac şi copii. Dar, în ce mă priveşte, toate la timpul lor. Dacă ar fi fost să fie nu aş fi zis niciodată nu. Deocamdată, mă axez pe sport”, a mai spus Mihaela Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu: „Am acceptat insultele”

Inițial, Miki a avut doar cuvinte grele la adresa lui Marco Dulca:

„Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou.

În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental! Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, este mesajul pe care Mihaela Buzărnescu l-a postat pe contul ei oficial de Instagram.”