Accident suferit de Mihaela Buzărnescu pe Autostrada Soarelui. Jucătoarea venea spre București

Moldoveanu Camelia 13.06.2022, 13:31
Accident suferit de Mihaela Buzărnescu pe Autostrada Soarelui. Jucătoarea venea spre București

Mihaela Buzărnescu este urmărită de ghinion în ultima vreme. Jucătoarea de tenis a suferit un accident pe Autostrada Soarelui și a fost nevoită să revină în București cu mașina pe platformă.

Accident plin de ghinion suferit de Mihaela Buzărnescu

La începutul acestui an Mihaela Buzărnescu și-a încheiat relația cu fotbalistul Marco Dulca. Frumoasa sportivă și-a acuzat fostul fotbalist de abuz mental.

Ulterior, nimic nu s-a mai legat cum trebuie pentru Mihaela Buzărnescu. Jucătoarea de tenis a suferit o accidentarea care a ținut-o ceva vreme departe de terenul de tenis.

După ce a fost învinsă dramatic la Roland Garros, în primul tur, de Madison Brengle (6-1, 6-2), Mihaela Buzărnescu a fost victima unui accident pe Autostrada Soarelui.

Miki se îndrepta spre București pentru o apariție la TV, însă nu a mai putut ajunge deoarece un cauciuc i s-a rupt în două:

Mie îmi tot continuă ghinioanele de câteva luni încoace. Nu știu dacă sunt blestemată sau îmi pune cineva bețe în roate.

Eram pe drum să vin spre voi, la Așii Tenisului, dar pe autostradă mi s-a rupt cauciucul în două. Am chemat o platformă ca să mă tracteze. Acum sunt aproape de București și trebuie să îmi rezolv problema.

Îmi pare rău că nu am apucat, nici de data aceasta, să ajung la voi”, a spus Buzărnescu, la Digi Sport.

„În viața personală am pus totul pe tavă”

Ca și când nu i-ar fi fost de ajuns o recidivă a unei accidentări la umăr, care nu i-a permis să se antreneze și să joace la nivelul său, Mihaela Buzărnescu a trecut, potrivit propriilor mărturisiri, printr-o situație extrem de delicată și pe plan personal. Din nefericire, fostul său iubit, Marco Dulca, ar fi avut un comportament total neadecvat față de aceasta, comportament pe care Mihaela Buzărnescu l-a caracterizat ca fiind un „abuz mental”.

„Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou.

În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental! Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, este mesajul pe care Mihaela Buzărnescu l-a postat pe contul ei oficial de Instagram.

Cunoscutul psiholog, Cristian Andrei, a declarat pe marginea acestui subiect că în cazul sportivei este vorba despre un abuz prin defăimare, în cuplu, iar motivul pentru care Mihaela ar fi acceptat un astfel de partener l-ar putea constitui faptul că, la rândul ei, a crescut cu acuzațiile părinților la adresa sa.

„Abuzul este un fenomen foarte răspândit. Este un abuz, prin defăimare, în cuplu sau în familie. Uneori, e ciudat că-ți alegi partenerul abuziv tocmai pentru că de multe ori, în familie, ai crescut cu acuzațiile părinților. Și atunci încerci să identifici pe cineva pe care să-l faci mulțumit de tine. Practic, trăiești doar pentru a-l vedea pe celălalt zâmbind sau spunând că e ok. Faci foarte multe eforturi pentru asta”, a declarat Cristian Andrei pentru playsport.ro.