Ce s-a întâmplat, de fapt, între Mircea Rednic și Deian Sorescu! Nu mai e nimic de făcut

Gabriel-Alexandru Ioniță / 06.11.2021, 16:53
Ce s-a întâmplat, de fapt, între Mircea Rednic și Deian Sorescu! Nu mai e nimic de făcut

Mircea Rednic și Deian Sorescu au avut câteva contre în scurta perioadă scursă de la revenirea antrenorului pe banca tehnică a lui Dinamo. Totul a început la pauza meciului de la Mediaș, pierdut de „câini” cu scorul de 2-1.

Atunci, a avut loc primul schimb de replici între cei doi, iar Rednic a decis să îl scoată de pe teren pe Sorescu. Ulterior, fotbalistul de 24 de ani și-a cerut scuze public față de antrenorul său, însă acest lucru nu a ameliorat problema.

Mircea Rednic a anunțat că lui Deian Sorescu i se caută echipă

Deian Sorescu a fost criticat din nou de Mircea Rednic după meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe. Mai mult, antrenorul a decis să îl scoată din lot pe internaționalul român pentru câteva zile. A revenit însă asupra deciziei la intervenția lui Iuliu Mureșan.

Chiar și așa, relația dintre cei doi nu este deloc una bună. Rednic a anunțat din nou la conferința de presă de dinaintea meciului cu CFR Cluj că nu este mulțumit de randamentul lui Sorescu și de modul în care acesta se pregătește.

Mai mult, „Puriul” a spus și că fiica sa Luana, agent de jucători, se ocupă în această perioadă să îi găsească lui Sorescu o echipă la care acesta să se transfere în ianuarie. Semn că nu mai există cale de reconciliere între cei doi.

Ce vă interesează? De meci? Nu vreau să vorbesc de meci. Mi-aș fi dorit ca Sorescu să clarifice situația legată de ce a fost la Mediaș. Nu a fost nimic din ce se scrie. Nu a fost nimic. A fost o discuție normală, la 2-0 pentru adversar.

Am ridicat tonul și i-am reproșat ceva tactic, iar el a început să vorbească de problemele personale. I-am zis «Dacă ai probleme, nu trebuia să intri. Nu e OK să intri și să te plimbi pe teren». De aceea l-am și scos. Asta a fost tot. Ulterior, și-a prezentat scuze față de mine și de colegi.

După meciul cu Sepsi l-am chemat în birou și i-am zis «Deian, nu e OK cum ești. Nu îmi place cum te prezinți la antrenament și la meci. Ia 2-3 zile sau o săptămână liberă. Du-te la mare, la Istanbul, la munte… Nu e o pedeapsă. Uită de fotbal și relaxează-te». A doua zi a venit la antrenament. S-a antrenat cu jucătorii care nu făceau parte din lot. Să vedem duminică dacă joacă. Dinamo nu stă într-un singur jucător. Am nevoie de Sorescu, dar cel de la începutul campionatului. Când era mijlocaș.

„Nu-mi place randamentul lui. Au fost oferte, fiica mea se interesează”

Ați făcut o statistică legată de ce reprezintă el pentru Dinamo, dar ca mijlocaș. El a zis că vrea să fie fundaș. OK, dar fă-mi faza defensivă. În meciul cu Sepsi a fost bulevard pe partea lui.

Trebuie să lase problemele pentru că nu se poate face nimic acum. E plătit bine, dar nu are oferte și nu e perioadă de transferuri. Să se gândească foarte bine. A pierdut și naționala, nu-mi place randamentul lui. Nu știu ce probleme are. Financiare nu are. Că nimeni nu are probleme financiare. Acum, la antrenamente, s-a prezentat mai bine. Au fost oferte, fiica mea se interesează, dar nu e OK cum joacă”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.