Sorescu a fost reprimit de Mircea Rednic la antrenamente după o intervenție în „forță”. Cine a mediat cazul de cod roșu de la Dinamo

Gabriel-Alexandru Ioniță / 02.11.2021, 17:13
Sorescu a fost reprimit de Mircea Rednic la antrenamente după o intervenție în „forță”. Cine a mediat cazul de cod roșu de la Dinamo

Deian Sorescu a fost luat în colimator în ultima perioadă de Mircea Rednic din cauza evoluțiilor lui mai slabe și a atitudinii arătate pe teren. Recent, s-a vorbit chiar și despre un conflict ce putea să devină fizic între cei doi.

De altfel, după meciul cu Rapid, fotbalistul de 24 de ani chiar a recunoscut că a greșit față de antrenorul său și și-a cerut scuze. Pacea nu a durat însă decât câteva zile. Asta pentru că după umilința cu Sepsi Sf. Gheorghe, Mircea Rednic a decis să îl trimită pe Sorescu la echipa a doua pentru o săptămână.

Iuliu Mureșan a făcut pace din nou între Sorescu și Rednic

Acum însă, antrenorul „câinilor” a fost făcut să revină asupra deciziei de administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan. Acesta a explicat că a avut o discuție cu Deian Sorescu și cu Mircea Rednic, discuție în urma căreia s-a luat decizia ca fotbalistul să fie reprimit la antrenamentele echipei mari începând cu ziua de miercuri.

Acum a plecat Deian de la mine de la birou. Apele s-au liniștit. Am discutat și cu el și cu Mircea Rednic, care a fost de acord ca Deian să se întoarcă la antrenamente.

A fost și de dimineață la antrenamente, ceea ce e foarte bine pentru că problema trebuia rezolvată rapid. De fapt problemele sunt făcute ca să fie rezolvate. Iar eu ca președinte trebuie să găsesc soluții de fiecare dată”, a spus Iuliu Mureșan potrivit Fanatik.

Ce i-a transmis Mircea Rednic jucătorului său la finalul meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe

Mircea Rednic i-a transmis un avertisment lui Deian Sorescu încă de la finalul meciului cu Sepsi. Atunci, antrenorul lui Dinamo i-a spus indirect fotbalistului său că din cauza atitudinii din ultimele meciuri și-a pierdut locul în echipa națională a României și în acest ritm nu va reprezenta o pierdere pentru „câini” dacă va pleca în iarnă.

Supărare, pentru că am început bine, după am primit două goluri. Am revenit de la 2-0, am fost aproape să intrăm la pauză cu egalitate, la ocazia lui Ivanovski. Am luat două goluri ușoare, dar e normal să se facă erori. Sunt jucători care anul trecut evoluau în Liga a 3-a. Uitați-vă pe bancă, am avut 6 jucători under-21. Cei din teren fac eforturi mari, dar cad fizic, e foarte greu când n-ai soluții. Ei au avut jucători care au intrat și au făcut diferența.

Sunt jucători care au venit, au semnat, dar încă nu i-am legitimat, nu au cartea verde. Sper ca după pauza competițională să am mai multă calitate, să se integreze și noii jucători.

Am încredere, nu sunt disperat, asta e situația și o știam dinainte să vin. A fost un meci echilibrat, dar diferența a fost făcută de lipsa de concentrare și de experiență a noastră. Au fost și momente în care am controlat jocul, am avut momente bune, dar nu s-au concretizat. Au avut și ei goluri deviate sau din faze fixe, asta e, eu am încredere.

Deian trebuie să se gândească foarte bine că felul său de a fi așa, de a nu te implica, de a fi doar în teren, nu are decât de pierdut. Deja a pierdut echipa națională. Dacă nu vrea să se implice și vrea să plece, vom vedea la iarnă, vor veni alți jucători. Legat de Popa, ba nu ești accidentat, ba ești accidentat. Era surprins? Zici că a jucat la Barcelona. Să se uite pe unde a jucat înainte de a veni aici”, a declarat Mircea Rednic după meciul de la Sf. Gheorghe.