Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise între Anamaria Prodan și Reghecampf. Cuvintele care au stârnit rumoare în instanță

Catinca Giosanu 06.04.2022, 08:12
Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise între Anamaria Prodan și Reghecampf. Cuvintele care au stârnit rumoare în instanță

Anamaria Prodan nu s-a putut abține nici măcar în sala de judecată. Impresara l-a atacat pe antrenorul Universității Craiova la cea de-a doua înfățișare din procesul de divorț. Cum l-a provocat vedeta pe fostul ei partener de viață și ce are de gând să facă pentru a pune capăt divorțului cât mai curând posibil.

Anamaria Prodan, ironică la adresa lui Reghecampf

Anamaria Prodan a povestit ce s-a întâmplat la al doilea termen din procesul de divorţ.

Fiica regretatei artiste Ionela Prodan a precizat, la ieșirea din sala de judecată, că nu îl mai văzuse pe Reghecampf de mai bine de un an. Nici copiii celor doi nu s-au întâlnit în tot acest timp cu tehnicianul român. Acesta este și motivul pentru care Sarah Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf jr. și-au însoțit mama la Buftea.

O zi normală ca toate din ultimul an… urățele, penibile. Mi s-a părut penibil că nu și-a salutat copiii. Nu i-a atins, nu s-a uitat la ei nici după un an. Cel mai urât lucru.

Doi la mână, așa cum este el și ce a făcut din viața lui, din viața tuturor, refuză să meargă la notar. Nu vrea să mergem să închidem să nu știe nici vântul nici pământul.”, a spus Anamaria Prodan, după ce s-a văzut la judecătorie cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan: ”Mă iubești de leșini”

Ulterior, ea a povestit că și-a permis să facă câteva glume cu Reghecampf în sala de judecată.

Am râs de câteva ori când glumeam cu el de față cu toată lumea și i-am zis: Ia uită-te la mine, că te tot ascunzi, mă iubești de leșini!

El așa este, el ne iubește foarte tare, dar nu mai poate să dea înapoi. Orice ar zice toată lumea, el și-a dat seama, el a fost păcălit. Când a realizat despre ce este vorba, când a văzut ce trecut glorios avem toți, în momentul ăla nu a mai avut cum să dea înapoi. Îi vine un copil într-o lună sau când naște fata asta.”, a completat celebra impresară, conform Antena Stars.

De ce nu vrea Reghecampf să meargă la notar

Rivala Corinei Caciuc a povestit, printre altele, că ea își dorește să grăbească procesul de divorț. Problema este că Reghe nu vrea să îi facă pe plac. Și asta, din cauza partajului, susține ea.

Eu îmi doresc să se termine ieri, acum o lună îmi doresc, mă rog de el să meargă la notar, să semneze și să dispară, dar se încăpățânează pentru că el știe ce știe.

La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă. La partaj nu mai avem nimic. (…)

Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu.”, a mai spus vedeta, pentru sursa anterior menționată.

Urmăriți Playsport.ro și pe