Ce s-a întâmplat la Botoșani? Dacă mai vine de doua ori băut la meci…

Bordei Radu / 23.08.2021, 08:41
Ce s-a întâmplat la Botoșani? Dacă mai vine de doua ori băut la meci…

Celor de la Botoșani nu le-a venit să creadă că au pierdut meciul cu Rapid. Moldovenii au dominat o bună parte din meci și au ratat ocazii importante. Cu toate acestea giuleștenii au rezistat atacurilor gazdelor, apoi au lovit decisiv. Botoșaniul a cedat în ultimele 10 minute.

Cunoscut pentru stilul său diplomatic, Valeriu Iftime a izbucnit după meci și a criticat unii dintre fotbaliști. Patronul Botoșaniului a surprins pe toată lumea cu o declarație halucinantă. I-a transmis unui jucător să nu mai bea înainte de meciuri altfel nu va mai prinde lotul.

„Să nu mai vină băut la meciuri!”. Declarația care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Pe cine a criticat șeful Botoșaniului

Dacă rapidiștii se laudă cu cea mai tare defensivă din Liga 1, în schimb moldovenii au fost trădați de fundași. Spre ei și-a îndreptat patronul Iftime criticile.

Mă uit la Șeroni….dacă mai vine băut la meciuri, atunci ar trebui să nu mai joace, a declarat Valeriu Iftime

Șeful Botoșaniului nu crede că rezultatul este cel corect, mai ales că moldovenii le-au făcut cadou oaspeților victoria. Fundașul Braun a intrat și el în colimatorul patronului, după eroarea de la primul gol al Rapidului.

Nu înțeleg ce a făcut Braun la gol. A făcut cea mai mare prostie posibilă. Și nu a fost singura eroare, nici la al doilea gol n-a dublat. E corigent spre repetent în apărare. E o greșeală impardonabilă, n-are voie să facă așa ceva, nu există scuze. Rapid nu merita să câștige, nu a jucat mai nimic. A marcat un gol din întâmplare, nu au avut ocazii. Poate puțin pe contraatac, a explicat Iftime la Digisport

„Suntem printre singurii care jucăm fotbal”. Care sunt motivele care îi dau speranțe lui Valeriu Iftime

Dacă fundașii l-au nemulțumit, în schimb patronul este fericit cu jocul arătat de echipă. Marius Croitoru a construit o echipă care joacă un fotbal plăcut, ofensiv. De aceea, antrenorul este apreciat de omul cu bani de la Botoșani.

Am jucat fotbal, avem o echipă care joacă fotbal. Marius e un antrenor talentat, e superantenor, în opinia mea. Îi face pe băieți să joace un fotbal frumos. Noi facem spectacol, încercăm să jucăm cât mai deschis, să aducem oamenii la stadion. Ce dacă nu are licență PRO? Arată că știe meserie, la fel ca și Mihai Iosif, de la Rapid. Și astăzi am jucat frumos, doar că ama vut ghinion. Dacă marca Mihai Roman, la una din ocazii, altfel era partida, a concluzionat Iftime