Ce salariu va avea Zdenek Ondrasek la FCSB! Gigi Becali a fost convins cu greu să-i onoreze pretențiile financiare

Moldoveanu Camelia 26.06.2021, 09:56
Ce salariu va avea Zdenek Ondrasek la FCSB! Gigi Becali a fost convins cu greu să-i onoreze pretențiile financiare

Încă o telenovelă încheiată la FCSB. După ce Gigi Becali a fost convins cu greu să-i onoreze pretențiile financiare. Fotbalistul este așteptat la București. Ce salariu va avea Zdenek Ondrasek la vicecampioana României.

Ce salariu va avea Zdenek Ondrasek la FCSB!

Cu toate că Plzen i-a dat „verde” lui Ondrasek să negocieze cu o altă echipă înainte cu un an să-și încheie contractul, apariția lui Gigi Becali în ecuație a schimbat mult termenii problemei. Brusc, echipa din Cehia nu a vrut să mai renunțe așa de ușor la fotbalist și au cerut 150.000 de euro, 80% urmând să meargă în contul fotbalistului și 20 % (30.000 euro) în contul clubului.

„Da, am semnat cu Ondrasek! I-am oferit contract pe un an. Apoi, dacă va bifa 70 la sută i se va prelungi automat contractul. Și tot așa! Acum totul depinde de el”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Cehul o să primească un salariu uriaș la FCSB, acesta reușind să obțină un contract pe un an cu 20 de mii de euro pe lună, potrivit as.ro. Momentan, Gigi Becali mai oferă un astfel de onorariu doar lui Coman și lui Tănase. Zdenek Ondrasek o să se alăture echipei după ce trece de vizita medicală.

Păcănelele, pasiunea ascunsă a fotbalistului

Zdenek Ondrasek, căci despre el este vorba, are 32 de ani și a evoluat pe post de atacant la Viktoria Plzen. După ce s-a aflat că Gigi Becali vrea să îl transfere pe Zdenek Ondrasek la FCSB, presa poloneză a anunțat că și Wisla Cracovia l-ar dori pe fotbalistul ceh. Cu toate acestea, Adrian Neaga, fost fotbalist la FCSB și omul care i l-a propus pe Zdenek Ondrasek finanțatorului de la echipa bucureșteană, a anunțat că cele două părți au ajuns la un consens.

Atacantul pe care Gigi Becali l-a transferat FCSB a avut probleme extrasportive destul de grave. Fotbalistul poreclit „Cobra” era dependent de jocuri de noroc. Chiar și așa, omul care i l-a propus pe Ondrasek lui Gigi Becali susține că acesta este cel mai potrivit pentru echipa roș-albastră.

Dintre toţi atacanţii, Ondrasek mi s-a părut cel mai potrivit pentru Steaua. S-a ajuns la o înţelegere, singurul lucru care a rămas de pus la punct e durata contractului. Nea Gigi vrea pe un an, jucătorul vrea pe doi ani. I-a propus un an şi, dacă joacă 70% din meciuri, încă un an. Iar dacă va juca şi în al doilea an 70% din meciuri, încă un an.

Nea Gigi i-a propus un contract foarte avantajos, ce nu cred ca un alt club poate sa ii ofere. De aceea sunt foarte încrezator ca se va face transferul. Suma de transfer să o spună nea Gigi dacă vrea, eu nu pot să o spun. Sumele să le spună nea Gigi!”, a declarat Adrian Neaga, pentru Telekom Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe