Ce se întâmplă cu Budescu? Edi Iordănescu a oferit detalii: „Nici nu poți să îl izolezi”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 14.09.2021, 19:58
Ce se întâmplă cu Budescu? Edi Iordănescu a oferit detalii: „Nici nu poți să îl izolezi”

Edi Iordănescu a dat noi detalii despre situația lui Constantin Budescu. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 32 de ani a revenit recent la FCSB după 3 ani. El nu a putut însă evolua în meciul cu Dinamo, câștigat de echipa roș-albastră cu un istoric 6-0.

Inițial, informațiile au fost că Budescu s-a accidentat la primul antrenament sub comanda lui Edi Iordănescu. Ulterior, fotbalistul a susținut o conferință de presă în care a explicat că de fapt a fost mușcat de un păianjen și urmează să stea pe bară o singură zi.

Edi Iordănescu a explicat care este situația lui Budescu în acest moment

Cu toate acestea, Budescu nu s-a aflat pe teren la meciul de duminică de pe Arena Națională. Fapt ce a alimentat supozițiile legate de faptul că mijlocașul nu ar fi spus adevărul și de fapt chiar ar fi fost accidentat. Sau poate pur și simplu nu este la capacitate maximă din punct de vedere fizic.

Edi Iordănescu a vorbit despre acest subiect fără să dea însă foarte multe detalii. Antrenorul FCSB-ului s-a rezumat la a spune că Budescu lucrează suplimentar pentru a ajunge la același nivel fizic pe care îl au și colegii lui. Și că în acest sens ar fi o greșeală izolarea lui față de restul colegilor până când va atinge nivelul optim de pregătire.

E nevoie de el și, din păcate, a fost neșansa acestui eveniment pentru că, altfel, am fi avut patru-cinci zile cu el. Nici nu poți să îl izolezi două săptămâni. Îl tragi pe dreapta, îi construiești un programat separat și vorbim peste trei săptămâni.

Încercăm să-l integrăm așa, din mers, încet, încet. El lucrează suplimentar. Îmi doresc să intre mai repede. Dar trebuie să fie 100% din punct de vedere medical, apoi să-i ridicăm nivelul de pregătire, ca să nu-l expunem. Avem nevoie de el, în următoarea perioadă e posibil să apară. Vedem cum va decurge următoarea săptămână. E important să fie 100% din punct de vedere medical”, a spus Edi Iordănescu potrivit AS.ro.

A fost sau nu Budescu mușcat de păianjen

În urma declarațiilor făcute de Edi Iordănescu, se pune întrebarea veridicității spuselor lui Budescu de la acea conferință de presă. Asta întrucât este greu de crezut că o mușcătură de păianjen poate ține un fotbalist departe de teren două săptămâni.

Am fost muşcat de un păianjen şi mi s-a umflat piciorul după antrenament. Am decis să am o zi liberă ca să pot să merg la un medic şi să văd despre ce este vorba şi să mi se dezumfle piciorul. Voi deveni Spiderman pentru că se potrivesc şi culorile şi totul este ok”, a spus Constantin Budescu la prima conferință de presă din calitate de jucător al FCSB-ului.