Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR Cluj? Fostul portar al României a aflat ce urmează: „Am vorbit cu Neluțu Varga! Ar fi cea mai mare tâmpenie”

Robert Zanfir / 13.08.2022, 17:47
Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR Cluj? Fostul portar al României a aflat ce urmează: „Am vorbit cu Neluțu Varga! Ar fi cea mai mare tâmpenie”

Florin Prunea (54 de ani) nu crede că Dan Petrescu va fi dat afară de la CFR, chiar dacă clujenii au un început de sezon cu mult sub așteptări. Ardelenii s-au calificat în playoff-ul Conference League, unde o vor întâlni pe Maribor.

Dan Petrescu s-a temut că va fi pus pe liber, în eventualitatea unui pas greșit cu Sahtior Soligorsk, din turul 3 preliminar al Conference League. Între timp, tehnicianul a fost data afară… de pe banca tehnică. Va trebui să stea în tribune timp de două etape, după scandalul de la Ploiești, cu Chindia. FRF a schimbat chiar și regulamentul și îi va pune „paznic” în tribune.

Florin Prunea știe ce urmează pentru Dan Petrescu

Fost coleg al lui Dan Petrescu în Generația de Aur, Florin Prunea este convins că CFR Cluj nu va avea o soluție mai bună decât Dan Petrescu. Fostul portar crede că nu se va ajunge la o demitere a tehnicianului, chiar dacă Neluțu Varga a ajuns la un deficit de 43 de milioane de euro, în urma investițiilor la echipă.

„Ar fi cea mai mare tâmpenie să-l schimbe pe Petrescu. Nu o cred! Am vorbit cu Neluțu Varga și nu se pune problema să mai facă această greșeală. Nu e simplu. Problemele de la CFR Cluj au ieșit și în presă”, a spus Florin Prunea pentru ProSport.

„A băgat 43 de milioane de euro. Acesta este deficitul. Cum să nu te ia inima? Dan Petrescu este antrenor. Chiar dacă mai dă și din gură, n-ai ce să-i faci! La noi, a dovedit. Petrescu și restul”, mai spune Prunea.

Neluțu Varga i-a decis soarta lui Dan Petrescu

Neluțu Varga a reacționat pentru Playsport. Omul cu banii de la CFR spune limpede că nu se va ajunge la un divorț, chiar dacă nu a fost deloc fericit după eliminarea din Liga Campionilor.

„Terminați cu prostiile! Petrescu va continua la CFR, indiferent de rezultatul returului din seara asta. Am încredere totală în el.

Am pornit împreună la drum și mergem împreună până la capăt. Ne-am săturat să tot apară astfel de speculații în ziua unui meci important. Sigur, n-am fost fericiți după eliminarea din Champions League (n.r cu Pyunik).

Așa a vrut Dumnezeu, mergem mai departe. Reparăm unde considerăm că am greșit. Sunt convins că până la urmă ne vom atinge obiectivul”, a spus Varga, pentru Playsport.

„Două etape stau acasă. Să nu mă caute prin tribună, că n-o să mă găsească. Cum au zis că trebuie să stau cu… N-o să stau la meci, așa că degeaba mă caută. O să stau acasă. Dacă între timp voi mai fi antrenor la CFR, că în fotbal nu se știe niciodată”,
Dan Petrescu, înaintea meciului retur cu Șahtior Soligorsk.