Ce se întâmplă cu Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep? Anunțul îngrijorător făcut de australian

Gabriel Peneș / 03.04.2021, 15:24
Ce se întâmplă cu Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep? Anunțul îngrijorător făcut de australian

Ce se întâmplă cu Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep? Anunțul îngrijorător făcut de australian. În timp ce numărul 3 mondial s-a grăbit să se vaccineze contra Covid-19, antrenorul ei este într-o mare dilemă. Și asta din cauza turneelor ce presupun deplasarea rapidă între alte orașe, țări continente.

Ce se întâmplă cu Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep?

Uite vaccinul, nu e vaccinul! Ce se întâmplă cu Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep? Australianul de 55 de ani o însoțește pe Simo la majoritatea turneelor la care e prezentă. Tenisul, chiar și-n vreme de pandemie, presupune, însă, călătorii dese, cu schimbări de țări și de continente. După ce a participat la Miami Open unde a abandonat înaintea turului 3, Simona ar trebui să ia startul la Stuttgart, la debutul sezonului pe zgură.

Este și motivul pentru care numărul 3 mondial a preferat să găsească o „fereastră” pentru a se imuniza contra coronavirusului. Halep a făcut primul vaccin, apoi rapelul, înainte de a pleca la turneul din Miami. Ea fusese, oricum, depistată pozitiv în octombrie, anul trecut. Acum, campioana noastră nu a vrut să mai riște nimic. Dar antrenorul ei e într-o situație diferită.

Anunțul îngrijorător făcut de australian

Darren Cahill a anunțat pe Twitter că fiul său a făcut prima doză din vaccinul Pfizer. Cahill se află în SUA, dar nu a găsit soluția pentru a face același lucru. Asta din cauză că sunt puține șanse ca el să se mai afle în același loc la data necesară pentru rapel.

Extrem de recunoscător că fiul meu a reuşit să primească primul său @pfizer, vaccin făcut în Carolina de Sud. Lucrurile merg rapid în SUA şi personalul de la @cvspharmacy a fost minunat şi profesionist. Aştept cu nerăbdare să o primesc pe a mea (n.r. doza) când voi fi eligibil, poate săptămâna viitoare”, a scris Cahill pe Twitter.

Antrenorul australian a anunțat că va călători în România pentru a o ajuta pe Halep să pregătească sezonul pe zgură. Cahill nu știe dacă în țara noastră prima doză – cea pe care ar urma să o facă în SUA – va fi recunoscută și va putea să facă rapelul.

Poate într-o săptămână. Este greu să rezolvi perioada de 3 săptămâni între doze, având în vedere că noi călătorim mult. Dar nu voi ezita când voi găsit o soluție. Problema mea că nu voi fi în Statele Unite peste două săptămâni. Călătoritul dintr-o țară în alta îngreunează situația. Dacă fac prima doză în SUA, nu știu dacă a doua o pot face, să zicem, în România, și dacă va fi recunoscută. Eu voi fi în România pentru o ajuta pe Halep să se pregătească pentru sezonul pe zgură”, a mai explicat Cahill pe Twitter, în răspunsurile date la comentariile făcute postării sale.