Ce se întâmplă cu Emil Grădinescu după ce a spus pe post “știm cu toții că FCSB este Steaua”. CNA a anunțat decizia

George Drafta 25.05.2023, 18:49
Ce se întâmplă cu Emil Grădinescu după ce a spus pe post “știm cu toții că FCSB este Steaua”. CNA a anunțat decizia

Consiliul Naţional al Audiovizualului a luat în discuţie sesizarea primită cu privire la opiniile exprimate de comentatorul sportiv.

Emil Grădinescu afimase în timpul partidei dintre FCSB şi Sepsi din 12 martie, disputată în ultima etapă a sezonului regular că formaţia lui Gigi Becali este cea pe care o consideră adevărata continuatoare a Stelei. În ciuda deciziei judecătorilor prin care gruparea din Berceni a pierdut brandul istoric al clubului înfiinţat în urmă cu aproape 76 de ani.

„Știm cu toții că FCSB este Steaua, echipa care nu și-a întrerupt activitatea nicio secundă, echipa cu o prezență continuă în Liga 1. Schimbarea entității care administrează clubul nu aduce după sine modificări pe linie sportivă”, au fost cuvintele care i-au deranjat pe cei care au protestat printr-un memoriu depus la CNA.

Decizia CNA

Verdictul a venit în şedinţa din 18 mai. Însă poate suprinzător pentru mulţi, membrii nu l-au penalizat pe comentator. Neluând nicio măsură nici la adresa lui Costi Mocanu, colegul său de comentariu din ultima vreme. Care a avut păreri similare cu privire la acelaşi subiect.

„Membrii Consiliului au vizionat secvențele relevante din meci și au audiat punctul de vedere exprimat de reprezentatul Orange Sport 1, care a precizat că cei doi comentatori și-au exprimat opiniile în legătură cu palmaresul echipei Steaua. Vă informăm că la finalul discuțiilor nu au fost constatate încălcări ale prevederilor legislației audiovizualului” , a sunat comunicatul emis de CNA.

Decizia CNA din 18 mai
Decizia CNA din 18 mai

Emil Grădinescu nu este la prima „abatere” de acest gen. El folosindu-se de meicurile FCSB-ul pe care le comentează pentru a-şi exprima părerea legată de acest caz sensibil din fotbalul românesc.

Îi spun FCSB pentru că, noi, comentatorii, așa suntem obligați de autorități. Știm cu toții că FCSB este Steaua, echipa care nu și-a întrerupt activitatea nicio secundă, echipa cu o prezență continuă în Liga 1. Schimbarea entității care administrează clubul nu aduce după sine modificări pe linie sportivă. Sunt «n» cluburi mari în lume care și-au schimbat patronii. Și mai știm că lupta pentru numele de Steaua îl lasă rece pe patron”, sunt argumentele lui Grădinescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe